Galatasaray Gaziantep'i ağırlıyor! Muhtemel 11'ler canlı izle

Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında Galatasaray evinde Gaziantep FK’yi ağırlıyor. Sarı kırmızılı ekip, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin yenildiği haftada kazanarak, aradaki puan farkını kapatmak istiyor.

Galatasaray Gaziantep'i ağırlıyor! Muhtemel 11'ler canlı izle
31 Ekim 2021 - 16:26
Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta mücadeleleri devam ediyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada, Galatasaray da evinde Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Sarı kırmızılı ekip bu maçı kazanarak Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasında bulunan puan farkını kapatmak istiyor.

UEFA Avrupa Kupası’nda ülkemizi başarı ile temsil eden sarı kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşmış ve maçtan mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu yenilgiyi taraftarlarına unutturmak isteyen aslan, Gaziantep maçını da fırsat olarak görüyor.

Süper Lig’de çıktığı 10 maçta 12 puan toplayarak 14. sırada yer alan Gaziantep de bu maçtan eli boş ayrılmak istemiyor. Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de maç hakkında detayları araştırmaya başladı. İşte Galatasaray Gaziantep maçının ayrıntıları…

Maçın detayları...
Nef Stadı'ndaki karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç, Beinsports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maç öncesi notlar
Süper Lig'in geride kalan bölümünde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, 17 puan topladı. Ligde oynadığı maçların 3'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 4'ünü kaybeden Gaziantep FK'nın ise 12 puanı bulunuyor. Galatasaray, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile bu kulvarda 5. kez karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberlik yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 10 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 5 gol gördü.

Muhtemel 11’ler
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Barış, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil
Gaziantep: Günay, Kitsiou, Caulker, Toşça, Halil İbrahim, Doğan, Djilobodji, Sagal, Maxim, Figueiredo, Muhammet