Galatasaray Göztepe canlı izle – GS Göztepe maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Galatasaray kendi evinde Göztepe’yi konuk ediyor. İki sarı kırmızılı takımın mücadelesi için futbolseverleri de heyecan sardı. Maçı izlemek isteyenler, internette Galatasaray Göztepe justin tv jestyayın kralbozguncu selçuksports taraftarium24 iptv ligtv izle ücretsiz gibi araştırmalar yapıyor.

Galatasaray Göztepe canlı izle – GS Göztepe maçı canlı izle
26 Eylül 2021 - 18:02
Spor Toto Süper Lig’de birbirinden ilginç sonuçların alındığı haftalar geride kalıyor. 6’ncı haftanın ardından bu kez hızlandırılmış fikstürde 7. Haftaya gelindi. Beşiktaş’ın da puan kaybettiği haftada, Galatasaray rakibini kendi evinde yenerek hanesine 3 puan yazdırmanın ve camiayı mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.
Göztepe ise Aslan’ı kendi evinde yenmek ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sardı. Maçın ayrıntıları ve müsabaka öncesi istatistikler futbolseverler tarafından araştırılmaya başladı. Her iki takımın da galibiyet aradığı müsabakada, heyecanın ve temponun da yüksek olması beklentiler arasında yer alıyor. İşte muhteşem mücadelenin ayrıntıları da haberimizde yer alıyor.

Maçın ayrıntıları

Spor Toto Süper Lig’in 7. Hafta mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadele, beIN SPORTS HD 1 ekranlarında naklen yayınlanacak.

İstanbul'daki maçlar

İki ekip, bugün yapacakları maçla ligde İstanbul'da 30. kez birbirlerine rakip olacak.
Geride kalan müsabakalarda Galatasaray'ın galibiyetlerde 18-3 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da 8 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 48, Göztepe ise 16 gol attı.
Göztepe, İstanbul'da 1972-1973 sezonunda 1-0 yendiği rakibiyle daha sonra deplasmanda yaptığı 14 maçı da kazanamadı. Bu süre içindeki müsabakalardan 12'sini kaybeden İzmir ekibi, 2'sinde berabere kaldı ve taraftarlarına rakip sahada galibiyet sevinci yaşatamadı.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Alpaslan, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Assunçao, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Nwobodo, Soner, Halil Akbunar, Yalçın, Lourency, Ndiaye

Göztepe'de son dakika
Konuk ekip Göztepe'de, Murat Paluli, Ege Özkayımoğlu, Marko Mihojevic ve Dzenan Burekovic, sakatlıkları sebebiyle İstanbul kafilesine dahil edilmedi. Beykan Şimşek de kırmızı kart cezası sebebiyle kadroda yok.

Tam 48 yıldır galibiyeti yok
İki ekip, İstanbul’daki lig maçlarında 30. kez birbirlerine rakip olacak. Göztepe, İstanbul'da en son 1972-1973 sezonunda 1-0 galip geldikten sonra, deplasmanda çıktığı 14 maçı da kazanamadı. 48 yıldır İstanbul'da Galatasaray'ı yenemeyen Göztepe'nin bu süreçte 2 beraberlik, 12 mağlubiyeti bulunuyor.