Galatasaray Hatayspor canli mac izle HD

Süper Lig’in 2. Haftasında nefes kesen maçlar oynanıyor. Beşiktaş’ın puan kaybettiği, Fenerbahçe’nin ise kazandığı haftada sarı kırmızılılar kendi evinde Hatayspor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler ise maç hakkında detaylı araştırmalar yapıyor. Galatasaray Hatayspor şifresiz canli izle. Maçı kaçak korsan Youtube kralbozguncu justin tv jestyayın selçuksports taraftarium24 bedava izle.

Galatasaray Hatayspor canli mac izle HD
23 Ağustos 2021 - 20:59
Spor Toto Süper Lig’in nefes kesen heyecanı devam ediyor. Lig’de geçtiğimiz hafta izleyenleri adeta büyüleyen karşılaşmalar oynanmıştı. 4 büyükler geçen haftayı galibiyetle tamamladı.

Ligin 2. Haftasında ise son şampiyon Beşiktaş puan kaybı yaşadı. Sarı kırmızılı ekip rakibinin puan kaybettiği haftada geçen sezonun flaş ekiplerinden Hatayspor’u mağlup ederek hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor. müsabakanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de karşılaşma hakkında ayrıntıları araştırmaya başladı. İşte heyecanla beklenen mücadelenin detayları…

Aslan'da eksik

Sarı kırmızılı ekipte, Güney temsilcisi karşısında Randers mücadelesinde sakatlanan Arda Turan yer alamayacak. Giresunspor karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu'na fiziki müdahalesinden dolayı 8 maç ceza alan Marcao takımla olmayacak. Oğulcan Çağlayan'ın lisans sorunu devam ettiğinden forma giyemeyecek.

GS - Hatay saat kaçta, hangi kanalda?

Lig’in 2. Haftasında nefes kesen bir mücadele olması beklenen karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcıları ise Mustafa Emre Eyisoy ile Mehmet Kısal. Bu karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen futbolseverlerle buluşturulacak.

11’ler

GS: Muslera, Aanholt, Luyindama, Nelsson, Sacha Boey, Taylan, Berkan, Kerem, Cicaldau, Feghouli, Diagne

HS: Munir, Kamil, Fatih, Simon, Samuel, Mehdi, Ruben, Saba, Emre Çolak, Dylan, Diouf

Opta Verileri
  • Geçen sezon rakibine karşı iki maçın birini kazanıp birini kaybeden sarı kırmızılılar, iç sahadaki karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
  • Galatasaray'a konuk olduğu iki resmi karşılaşmada da kırmızı kart gören güney ekibi, iki karşılaşmayı da gol atamadan kaybetti (2018/19 Türkiye Kupası'nda 0-2 & 2020/21 Lig'de 0-3).
  • Süper Lig'in açılış haftasında Giresun'u 2-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, son beş sezonun dördüne ilk iki mücadelesini kazanarak başladı (2019/20'de 1B 1M).
  • Lig'de oynadığı son üç müsabakayı kazanamayan güney temsilcisi (2B 1M), en üst ligde dört maçlık bir galibiyet hasreti yaşamadı.
  • Lig'in son 21 sezonunda oynadığı ilk iç saha karşılaşmalarının sadece ikisini kaybeden İstanbul temsilcisi (17G 2B), bu mağlubiyetleri 2+ gol yediği iki karşılaşmada aldı 
Galatasaray'da Morutan sesleri

Cimbom bir süredir peşinde olduğu FCSB forması giyen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan'ın transferinde mutlu sona çok yakın.

Rumen muhabir Emanuel Roşu'ya açıklamalarda bulunan FCSB'nin sahibi ve başkanı Gigi Becali, "Galatasaray iki hafta önce 7 milyon euro teklif etmiş ve o teklifi geri çevirmiştim. Şimdi bu miktarın daha azını kabul ettim. Şu an için 4.2 milyon euro ödeyecekler. UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamalarına katılmaları halinde de 1.5 milyon euro daha ödeyecekler. Ayrıca bir sonraki satıştan %20'lik bir pay alacağız." dedi.

Haberde ayrıca Becali'nin bu anlaşmadan ötürü tatmin olduğu ve oyuncunun forma giymeyi istemesinin transferdeki ana etken olduğunu belirttiği de kaydedildi.

Süper Lig maçı canlı nasıl izlenir?

Süper Lig mücadelesini canlı olarak internet ortamında izlemek isteyen birçok futbolsever kaçak yayın araştırıyor. Ancak resmi yayıncı kuruluşun Beinsports olduğunu ve bu platform haricindeki diğer yayınların tamamen yasadışı ve korsan yayınlar olduğunu hatırlatmak isteriz. Siz de maçları Beinsports’tan izleyerek suça ve suçluya engel olabilirsiniz.