Galatasaray Konyaspor canli mac izle

Süper Lig'de 28. haftanın maçları nefes kesiyor. Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Galatasaray Konyaspor macini canli izle HD. GS Konya canli mac izle.

Galatasaray Konyaspor canli mac izle
05 Mart 2022 - 18:31
Üst üste Göztepe ve Rizespor'u yenerek rahat bir nefes alan Galatasaray ; ligde müthiş bir çıkış yakalayan, ancak 4 haftadır kazanamayan Konyaspor'a konuk oluyor.

Zorlu deplasmanda kazanıp 4.5 ay sonra ilk kez 3 maç üst üste kazanmanın hesaplarını yapan Aslan, Camp Nou'daki Barcelona maçı öncesi de moral depolamak istiyor.

Şampiyonluk yarışından kopan Konyaspor, 4 maçtır kazanamıyor. Yeşil-Beyazlı ekibin ikincilik şansı da zora girdi. Konya, konuk edeceği Galatasaray karşısında zafere uzanıp, Şampiyonlar Ligi potasında kalmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Galatasaray-Konyaspor 11'ler:

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Pulgar, Berkan, Cicaldau, Kerem, Emre Kılınç, Gomis

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Amilton, Rahmanovic, Bytyqi, Ahmed Hassan

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor - Galatasaray maçını Ali Şansalan yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Torrent'ten Feghouli sürprizi

Galatasaray'da Feghouli sürprizi... Rizespor maçında oyuna girdikten sonra maçın kazanılmasında büyük rol oynayan Cezayirli yıldız, hafta içindeki taktik provalarda ilk 11'de denenmesine rağmen, Konya'ya götürülmedi.

Tecrübeli futbolcunun herhangi bir sakatlığının bulunmadığı, Torrent'in tamamen taktiksel olarak yabancı kontenjanında Feghouli'nin yerine Morutan'ı tercih ettiği bildirildi. İspanyol teknik adam, bir süredir Morutan'a şans tanımıyordu.

Kadroda dikkat çeken bir başka detay ise yönetim kanadından, "Kadro dışı değiller" açıklaması gelmesine rağmen, Arda Turan ve Alpaslan'ın da İstanbul'da bırakılması oldu.

Çipe yerine 17'lik Jankat

Torrent'in, iki tecrübeli oyuncunun da sezon sonunda gönderilmesi yönünde yönetime rapor sunduğu belirtiliyor. Genç oyunculardan Barış Alper Yılmaz'ı da Konya'ya götürmeyen Domenec Torrent, yedek kaleci olarak da İsmail Çipe'nin yerine 17 yaşındaki Jankat Yılmaz'ı kadroya aldı.

Gözler Gomis'te

Son 2 maçta attığı 3 golle Aslan'a 6 kritik puan kazandıran Gomis, Konya karşısında da takımının en önemli kozu olacak. Torrent, 36 yaşındaki Fransız yıldızdan maksimum verim almak amacıyla, onu yine ikinci yarıda kullanmanın ve mücadeleye Mohamed'le başlamanın planlarını yapıyor.