Galatasaray Lokomotif Moskova maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi’nde güzel bir sezon geçiren temsilcimiz Galatasaray, E Grubu 4. hafta maçında Rusya’nın Lokomotif Moskova takımı ile karşılaşıyor. Maçın ayrıntıları futbolseverler tarafından araştırılıyor. Galatasaray Lokomotif Moskova maçı canlı izle.

Galatasaray Lokomotif Moskova maçı canlı izle
04 Kasım 2021 - 18:06
UEFA Avrupa Ligi’nde 4. Hafta heyecanı devam ediyor. E Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Rusya’nın Lokomotif Moskova takımı ile kozlarını paylaşıyor. Sarı kırmızılı temsilcimiz, bu mücadeleyi de kazanarak grupta liderliğini sürdürmek istiyor.

Fatih Terim’in öğrencileri, daha önce çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik almıştı. Galatasaray, grup maçlarında topladığı 7 puan ile lider konumunda. Temsilcimizin rakibi ise 3 maçta sadece 1 galibiyet aldı. 2 de yenilgi alan Lokomotif Moskova, 1 puanla son sırada yer alıyor.

Maçın başlamasına az bir zaman kala futbolseverler de bu zorlu 90 dakikayı internette araştırmaya başladı. İşte Galatasaray Lokomotif Moskova mücadelesinin detayları…

Galatasaray'da 2 futbolcu bu müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey karşılaşmada görev yapamayacak.

UEFA'ya bildirilen listede isimleri bulunmayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de maç kadrosunda yer alamayacak.

Teknik Direktör Fatih Terim, maç öncesi basın toplantısında Lokomotiv Moskova karşısında aşağıdaki 11'e şans vereceğini açıkladı.

Muhtemel 11’ler
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Halil, Kerem
Lokomotiv Moskova: Guilherme, Maradishvili, Pablo, Jedvaj, Rybus, Barinov, Beka, Tiknizyan, Kerk, Zhemaletdinov, Smolov

İstatistikler
Galatasaray'ın Avrupa kupalarında ön elemeler hariç Lokomotiv Moskova'dan (3) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Dinamo Bükreş (4).

Lokomotiv Moskova'nın Avrupa kupaları tarihinde Galatasaray'dan (3) daha fazla mağlup olduğu sadece iki rakibi bulunuyor: Juventus & Atletico Madrid (4).

Avrupa kupalarında Sovyetler Birliği/Rusya takımlarına rakip olduğu 11 maçın üçünü kazanan Galatasaray (2B 6M), bu galibiyetlerin tamamını Lokomotiv Moskova karşısında aldı.

Bu sezon Avrupa Ligi'ndeki üç grup maçından 7 puan çıkaran Galatasaray (2G 1B), bugüne kadar bu aşamalardaki ilk dört karşılaşmasının ardından en fazla 10 puan toplayabildi (2009/10 Avrupa Ligi).