Galatasaray Randers canli D Smart Go Smart Sport Selçuksports izle

UEFA Avrupa Ligi grup müsabakalarına kalmak isteyen temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde Randres’ı ağırlıyor. Galatasaray Randers D Smart Go Smart Sport canlı şifresiz justin tv jestyayın taraftarium24 selçuksports taraftartv kralbozguncu naklen izle gibi aramalar internette sıkça yapılamaya başladı. İşte karşılaşmanın detayları…

Galatasaray Randers canli D Smart Go Smart Sport Selçuksports izle
26 Ağustos 2021 - 20:34
UEFA arenasında heyecanlı gece. Bir yanda Fenerbahçe ile Galatasaray Avrupa Ligi gruplarına kalma mücadelesi verirken Konferans Ligi’nde de Trabzonspor ve Sivasspor boy gösteriyor. Temsilcilerimizden Galatasaray, deplasmanda aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından bu kez rakibini İstanbul’da ağırlıyor.

Karşılaşmadan galip gelerek adını Avrupa Ligi gruplarına yazdırmak isteyen sarı kırmızılılar, yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Fatih Terim’in öğrencileri süper ligde ilk 2 haftada çıktığı maçlardan galibiyet alarak moralleri depolamıştı. Bu kez Randers’ı konuk eden sarı kırmızılılarda tek hedef galibiyet ve tur.

Galatasaray Randers maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi, Belarus Futbol Federasyonu’ndan hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko. Müsabaka D-Smart GO ve Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Kerem, Babel, Diagne
Randers: Carlgren, Johnsen, Egho, Mistrati, Kopplin, Tibbling, Piesinger, Kallesoe, Marxen, Kehinde, Launborg


İlk maçta eşitlik bozulmadı

Galatasaray, eşleşmenin ilk ayağında Randers'a konuk oldu. 7 bin 64 kişinin stadyumdan takip ettiği mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Galatasaray'ın golünü Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Aslan tur peşinde

Sarı kırmızılı ekip, Randers’ı konuk ettiği bu mücadeleden galip ayrılıp ülkemizi Avrupa’da temsil etmeye devam ediyor. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimizde, Kerem Aktürkoğlu ile tartışma yaşayan ve kadro dışı kalan Marcao, maç kadrosunda yer almıyor.

Maç canlı nasıl izlenir?

Bu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette pek çok sitede canlı yayın linkleri araştırıyor. Ancak karşılaşmanın resmi yayıncı kanalı D Smart Go ve Smart sport. Karşılaşmayı bu iki kanaldan naklen izleyebilirsiniz. Diğer kanallar ise tamamen yasadışı ve korsan kanallardır.