Galatasaray - St Johnstone justin tv, Spor Smart, taraftarium24 şifresiz izle

UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmak için mücadele eden Galatasaray, İskoçya’nın St. Johnstone takımını konuk ediyor. Galatasaray St. Johnstone canlı şifresiz izle justin tv bedava izle. Galatasaray St. Johnstone jestyayın şifresiz izle taraftarium24 naklen izle. GS St. Johnstone kralbozguncu bedava izle.

Galatasaray - St Johnstone justin tv, Spor Smart, taraftarium24 şifresiz izle
05 Ağustos 2021 - 20:43
Süper Lig’in başlamasına az bir zaman kala ilk resmi maçını Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde PSV Eindhoven ile oynayan Galatasaray, bu karşılaşmalardan 5-1 ve 2-1lik yenilgilerle ayrılmış Şampiyonlar Ligi’ne de veda etmişti.

Fatih Terim’in öğrencileri bu kez UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoç temsilciye karşı sınav veriyor. Karşılaşmanın başlamasına çok az bir zaman kala futbolseverler, Avrupa temsilcimiz Galatasaray’ın bu mücadelesi hakkında ayrıntıları da internet üzerinde araştırmaya başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmak isteyen sarı kırmızılar bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.



Galatasaray – St. Johnstone maçı ne zaman?

Temsilcimiz GS'nin İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesi saat 21.00’de başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı İsviçreli Hakem Sandro Scharer yönetecek. Karşılaşma Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Luyindama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Aytaç, Berkan, Babel, Kerem, Mohamed

St. Johnstone: Clark, Gordon, Kerr, McCart, Devine, Rooney, Wotherspoon, McCann, Davidson, O'Halloran, Kane



AVRUPA KARNESİ

Sarı kırmızılılar Avrupa kupalarında bugüne kadar 290 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 101 kez sahadan galip ayrılırken, 114 defa da rakiplerine mağlup oldu. 75 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 385 kez havalandırırken, kalesinde ise 438 gol gördü.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Sarı kırmızılılarda UEFA'ya bildirilen listede Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Fatih Öztürk, Alexandru Cicaldau, Jimmy Durmaz ve Ozornwafor yer almadı. Yeni transfer Cicaldau da bir önceki takımı Craiova'da UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı için elemelerde oynayamayacak.
Yeni transferler Patrick van Aanholt, Sacha Boey ve Berkan Kutlu ise Teknik Direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde forma giyebilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum