Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle beIN SPORTS TOD Tv

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçları oynanıyor. Haftanın nefes kesen mücadelesi ise lider Galatasaray ile son şampiyon Trabzonspor arasında oynanacak. Bu maçın öncesindeki tüm gelişmeler, maç istatistikleri ve canlı izleme linkleri internet üzerinde araştırılmaya başladı. Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle taraftar ium24 Galatasaray Trabzonspor selçuk sports bedava kaçak korsan izle. GS TS TOD TV CBC Sport canlı izle trtgool.

Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle beIN SPORTS TOD Tv
05 Şubat 2023 - 17:10
Süper Lig’de futbol heyecanı sürüyor. Son haftalarda muhteşem bir kazanma serisi yakalayan Galatasaray, ligin son şampiyonu Trabzonspor’u NEF Stadyumu’nda konuk ediyor. Okan Buruk’un öğrencileri, kendi sahalarında oynayacakları bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmak ve rekoru yenilemek istiyor.

Son haftalarda formsuzluğu ile dikkat çeken Trabzonspor ise Galatasaray’ı deplasmanda yenmek ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Geçen sezon Teknik Direktör Abdullah Avcı liderliğinde şampiyon olan Karadeniz temsilcisi, bu sezonu da en iyi şekilde bitirmek ve taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Galatasaray-Trabzonspor selçuk sports izle

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan dev karşılaşma öncesi heyecan dorukta. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler ise maç hakkında araştırmaları yapmaya başladı. İşte nefeslerin tutulduğu ve sonucu bir hayli merak konusu olan Galatasaray – Trabzonspor mücadelesinin detayları!

Galatasaray-Trabzonspor inat tv izle

Bu akşam Nef Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Galatasaray-Trabzonspor taraftarium24 izle

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo (Bartra), Denswil, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Maxi Gomez