Galatasaray Tuzlaspor canli izle

Galatasaray hazırlık karşılaşmasında Tuzlaspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Tuzlaspor canlı maç izle HD. GS Tuzla canlı izle.

Galatasaray Tuzlaspor canli izle
28 Ocak 2022 - 13:08
Galatasaray, kritik Alanyaspor maçının provasını yapacak ve lige verilen arada Tuzlaspor ile hazırlık maçı yapacak. Galatasaray'ın sahaya ideal 11'le çıkarak, ligdeki Alanyaspor karşılaşmasının provasını yapacağı gelen haberler arasında.

Peki, Galatasaray - Tuzlaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Tuzlaspor hazırlık maçı öncesi detaylar haberimizde.

Süper Lig'e verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray , çalışma takvimine bir hazırlık maçı ekledi. Sarı Kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'u ağırlayacak.

İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent, bu karşılaşmada kritik Alanyaspor maçının taktik provasını yapmak istiyor. Tecrübeli hoca, mücadelenin son bölümünde ise son durumunu merak ettiği oyunculara şans tanımayı planlıyor.

Galatasaray - Tuzlaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün oynanacak Galatasaray - Tuzlaspor hazırlık maçı saat 13.00'te başlayacak. Sarı Kırmızılı ekibin resmi YouTube hesabı ve GS TV'den naklen yayınlanması bekleniyor.

Galatasaray'da tempo her geçen gün artıyor

Haftanın ilk gününde yoğun kar yağışı nedeniyle antrenman yapamayan Sarı-Kırmızılılar, aradaki açığı kapatmak için günde çift idman sistemine döndü. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki zorlu şartlardan dolayı da antrenmanlar Nef Stadı'na alındı. Gerçekleşen idmanda teknik direktör Torrent'in neredeyse maç temposuna yakın bir çalışma yaptırması dikkat çekti. Bu antrenmanda, Yedlin'in yerine kadroya dahil edilmesi beklenen Omar Elabdellaoui de yer aldı. Böylece ligdeki Alanyaspor karşılaşmasına yönelik hazırlıklara devam eden Galatasaray'da temponun her geçen gün daha da artacağı öğrenildi.

Geri dönüşlere dikkat çekti

Torrent özellikle ekibiyle birlikte analizlere devam ediyor. Maç görüntüleri üzerinden oyunculara hatalarını anlatan 59 yaşındaki çalıştırıcı, hücumda kaptırılan toplarda rakip karşılama, geriye dönüşler ve hücuma çıkışlarda geriden oyun kurulumu konuları üzerinde detaylı programlar uyguluyor.

Son Trabzonspor maçının ilk yarısından memnun olan Torrent'in, Alanya deplasmanında çok daha iyi bir oyun ortaya çıkacağından umutlu olduğu belirtiliyor.