Galatasaray Tuzlaspor maçı hangi kanalda, canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig’e verilen arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray, form tutturmak adına Tuzlaspor ile hazırlık maçı oynuyor. Futbolseverler, Galatasaray Tuzlaspor mücadelesinin hangi kanalda yayınlandığını merak ediyor. Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Tuzlaspor canlı maç izle kralbozguncu jestyayın selçuksports iptv netspor taraftarium24 justin tv bedava internetten canlı maç yayını ücretsiz GS Tuzla maçı seyret.

Galatasaray Tuzlaspor maçı hangi kanalda, canlı maç izle
28 Ocak 2022 - 13:45
Spor toto Süper Lig’de bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, 23. Hafta sonrasında lige verilen arayı hazırlık maçı ile değerlendiriyor. Galatasaray, lig arasında İstanbul temsilcilerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geliyor.

Teknik Direktör Torrent, bu mücadelede takımın durumunu daha detaylı bir şekilde analiz etmek istiyor. Aranın tamamlanmasının ardından sarı kırmızılı ekip, ligdeki ilk karşılaşmasına da formda çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Mücadelenin başlaması ile birlikte maç hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Futbolseverler Galatasaray Tuzlaspor karşılaşmasının detaylarını araştırıyor.

GALATASARAY TUZLASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Tuzlaspor maçı 28 Ocak Cuma günü oynanacak. Öğle saatlerinde oynanacak olan zorlu mücadele teknik direktör Torrent'in istediği dolayısıyla canlı yayınlanmayacak...

GALATASARAY MUHTEMEL 11

F.Öztürk, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Kerem, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu