Galatasaray Ümraniyespor taraftarium24 selçuksports justin tv şifresiz canlı maç izle

Süper Lig’de heyecan 3. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın açılış maçında ise Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Maçın heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Ümraniyespor Galatasaray maçını Beinsports HD 1 iptv internetten donmadan kaçak yayın GS Ümraniye canli mac korsan bedava jestyayın justin tv naklen taraftartv kralbozguncu ücretsiz inat tv box mekan tv bedava izle şeklinde araştırılıyor.

Galatasaray Ümraniyespor taraftarium24 selçuksports justin tv şifresiz canlı maç izle
19 Ağustos 2022 - 20:15
Spor Toto Süper Lig’de heyecan tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz hafta puan kaybeden Galatasaray, ligin 3. haftasının açılış karşılaşmasında Ümraniyespor’da konuk oluyor. Aslan, geçtiğimiz hafta Giresunspor mağlubiyetini bu maçta unutturmak istiyor. Giresunspor da iki haftada 1 puan toplamış ve sezonun ilk haftasında Fenerbahçe ile berabere kalmıştı.

Galatasaray’da hedef bu sezon şampiyon olmak. Teknik Direktörlük görevine Okan Buruk’u getiren Aslan, hedefine sezon sonu ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor ise bu fırsatı iyi değerlendirmek ve sezonu en iyi nokta bitirmek istiyor.

Ümraniyespor ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmada tribünlerin dolu olması bekleniyor. Öte yandan heyecan ve temponun da yüksek olması beklenen karşılaşmada maçın nasıl sonuçlanacağı da büyük merak konusu. Mücadelenin başlamasına az bir süre kala bu maç için internet üzerinde de araştırmalar yoğunlaşmış durumda. Peki, Ümraniyespor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen müsabakanın ayrıntıları.

Ümraniyespor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Ümraniyespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Avounou, Mrsic, Geraldo, Onur Ayık, Bettaieb

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Emre Akbaba, Kerem, Seferovic

Fredrik Midtsjö şoku!

Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Giresunspor maçında darbe alan Fredrik Midtsjö Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun yerine Emre Akbaba'nın 11'de oynaması bekleniyor.

Buruk önlemlerini aldı

Yepyeni transferleriyle güçlenen Galatasaray, son Giresun yenilgisinin yaralarını sarmak isterken, teknik direktör Okan Buruk bu kez işi şansa bırakmayarak Torreira yı ilk 11’de sahaya sürecek. Orta sahada da Torreira’nın yanında Sergio Oliveira'nın oynaması bekleniyor.