Gavi'nin annesi kimdir, adı nedir? Pique Shakira'yı aldattı mı?

Barcelona’nın efsane futbolcusu Pique’nin, eşi Shakira’yı Gavi’nin annesi ile aldattığı iddia edildi. Çıkan iddiaların üzerine Gavi’nin annesi büyük merak konusu oldu. Gavi’nin annesi kimdir, kaç yaşında, adı nedir, Gavi Mother Barcelona gibi terimler, internette sıkça araştırılıyor.

Gavi'nin annesi kimdir, adı nedir? Pique Shakira'yı aldattı mı?
03 Haziran 2022 - 08:39
Son dakika olayı göre, Barcelona’da forma giyen efsane futbolcu Pique, Shakira’yı aldattı. Dünya basınında yer alan haber, Türkiye’de de geniş yankı buldu. Çıkan haberlerin yayılması üzerine, konu hakkında detaylı bilgi arayan birçok kişi de soluğu internette aldı.

İddiaya göre Barcelona’nın kaptanı Gerard Pique, eşi Shakira’yı Gavi’nin annesi ile aldattı. Çıkan bu iddialar, dünya basınında çığ gibi büyüdü. Taraflardan iddialara yanıt gelmese de Gavi’nin annesinin kim olduğu büyük merak konusu oldu.

ÇİFT HAKKINDA DİĞER İDDİALAR!

İspanyol basını Shakira ile Pique'nin arasını açan kişinin sosyal medyada yayıldığı gibi Gavi'nin annesi değil, 20'lerinde sarışın bir kadın olduğu ve bu kişinin etkinlik hostesi olarak çalıştığını iddia etti.

İspanyol basını ayrıca Shakira'nın Mayıs ayında İbiza'ya iki kez çocukları ve arkadaşları ile gittiğini ancak Pique'nin olmadığını belirtirken, aldatma iddialarının Mayıs ayında ortaya çıkmış olabileceğini de ima etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum