Gavi'nin (kavinin) annesi kimdir Barcelona, adı nedir, kaç yaşında fotoğrafı!

Dünya gündemine geçtiğimiz hafta içi düşen bomba gibi haberin ardından Barcelonalı futbolcu Gavi olarak bilinen Pablo Martín Páez Gavira’nın annesi merak konusu oldu. Katalan ekibinin kaptanı Gerard Pique’nin, eşi Shakira’yı Gavi’nin annesi ile aldattığı iddia edildi. Peki, Gavi’nin annesi kimdir, kaç yaşında, fotoğrafı var mı?

Gavi'nin (kavinin) annesi kimdir Barcelona, adı nedir, kaç yaşında fotoğrafı!
04 Haziran 2022 - 17:10
Barcelona’dan gelen bir haber, dünya gündemine adeta bomba gibi düştü. Son yılların belki de en dikkat çeken magazin haberlerinden biri olan bu haberde, Barcelona’nın kaptanı Gerard Pique’nin, eşi Shakira’yı aldattığı iddia edildi.

Aldatma olayı İspanyol basınında flaş haber olarak yankılandı. Haberin, dünya gündemine oturması ise çok sürmedi.

Türkiye’de de haberlerin yaygınlaşmasının ardından Twitter adeta çalkalandı. Pique’nin, Barcelonalı bir başka futbolcu olan Gavi’nin annesi ile ilişki yaşadığı öne sürüldü. Bu haberlerin ardından ise Shakira’nın evini ayırdığı ortaya atıldı.

Gavi’nin annesi ise büyük merak konusu oldu.

GAVİ'NİN ANNESİ KİM?

İspanyol basınında yer alan açıklamalara göre Pique'nin Shakira'yı aldattığı kadının Barcelonalı genç yıldız Gavi'nin annesi olabileceği söylendi.

Gavi'nin ise olaydan haberinin olmadığı belirtildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerarda Pique'nin ise "Ben masumum" dediği ve çiftin haftalardır ayrı yaşadığı iddia edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum