Giresunspor: 0 - Trabzonspor: 1 | Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Giresunspor ile Trabzonspor karşılaşıyor. Zorlu mücadelede heyecan dorukta. Maçı canlı izlemek isteyen futbol severlerin de heyecanı arttı ve maç hakkında ayrıntıları araştırmaya başladılar.

Giresunspor: 0 - Trabzonspor: 1 | Maç Sonucu
29 Ağustos 2021 - 20:34
Süper Lig’in 2021-2022 sezonu öncesinde yaptığı transferlerle adından söz ettiren bordo Trabzonspor, ilk iki maçta topladığı 6 puanı GZT Giresunspor galibiyeti ile taçlandırmak ve puanını 9’a yükseltmek istiyor. Rakibini evinde ağırlayan Yeşil beyazlılar ise komşusu bordo mavilileri evine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.
Spor Toto Süper Lige bu sezon yükselen ve çıktığı 2 karşılaşmada puan alamayan Giresunspor, Trabzonspor karşısında çıktığı müsabaka ile bu kötü gidişata bir son vermek istiyor. Karşılaşmanın başlamasına çok kısa bir zaman kala izleyicileri futbola doyurması beklenen bu dev mücadele için taraftarların da heyecanı başladı. Futbolseverler maçın detaylarını internette yaptıkları araştırmalarla sürdürüyor. İşte iki Karadeniz ekibinin karşılaşacağı dev mücadelenin detayları…
Maç saat kaçta, hangi kanalda?
GZT Giresunspor’un Trabzonspor’u konuk ettiği Süper Lig’in 3. Hafta mücadelesi saat 21.45’te başlayacak. Çotanak Stadı’ndaki karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şanasalan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar yapacak. Mücadele, beIN SPORTS HD 2 kanalından naklen seyircilerle buluşacak.
Muhtemel 11’ler
Giresunspor: Okan, Zeki, Douglas, Perez, Emre, Pelupessy, Traore, Flavio, Serginho, Diabate, Balde
Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny
Kilit adam Nwakaeme
Süper Lig’de çıktığı 2 maçta da gol atan, 1 de asist yapan Nwakaeme, Giresunspor deplasmanında yine Bordo- Mavililer’in en önemli kozu olacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, Cornelius’un yokluğunda da ileri uçta tekrar Djaniny’ye forma vermeye hazırlanıyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve Konferans Ligi’ndeki 4 karşılaşmada da fark yaratan Nwakaeme, gol serisini Karadeniz derbisinde sürdürmeyi hedefliyor.
Opta Verileri
  • Trabzonspor'a rakip olduğu son resmi maçı 2-0 kaybeden Giresunspor (1976/77 Süper Lig), kulüp tarihinde bordo-mavililerden üst üste iki yenilgi almadı.
  • Trabzonspor'un kulüp tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında en fazla konuk olduğu iki rakibinden biri Giresunspor (3B 2M; diğeri Afyonspor).
  • Süper Lig'de oynadığı son dokuz iç saha maçını kazanamayan Giresunspor (5B 4M; 1976/77'de 8 maç & 2020/21'de 1 maç), son galibiyetini Aralık 1976'da Trabzonspor'u mağlup ederek aldı (2-0).