Giresunspor Adanademirspor canli izle

Süper Lig'in 35. haftasında Giresunspor ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Giresunspor Adanademirspor macini canli izle HD. Giresun Adana canli mac izle.

Giresunspor Adanademirspor canli izle
29 Nisan 2022 - 20:34
Süper Lig 'in 35. haftasında GZT Giresunspor, Adana Demirspor'u ağırlıyor. Düşme hattında bulunan Giresunspor zorlu maçta rakibini yenerek kalan haftalarda rahat bir nefes almak istiyor. 

Giresunspor - Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak.

Giresunspor - Adana Demirspor 11'ler

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Sergen, Perez, Aziz, Traore, Flavio, Sergio, Chiquinho, Diabate, Umut

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha, Samet, Rassoul, Gökhan, Sinan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Assombalonga

Karadeniz temsilcisi, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 yenilgi sonucunda topladığı 40 puanla 16. sırada yer alıyor.

Yeşil-beyazlı takım, Adana Demirspor karşısında galip gelerek Süper Lig'de kalmayı garantilemek istiyor.

GZT Giresunspor'da sakatlığı sonrası takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdüren Erol Can Akdağ karşılaşmada forma giyemeyecek.

İSTATİSTİKLER

Adana Demirspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan (1B 3M) ve rakip fileleri havalandıramayan Giresunspor, daha önceki beş karşılaşmada sadece bir yenilgi almıştı (2G 2B).

Giresunspor'a konuk olduğu son Süper Lig maçını kazanan Adana Demirspor (Mayıs 1977), lig tarihinde rakibini deplasmanda ilk kez üst üste iki kere mağlup etmek için sahaya çıkıyor.

Adana ekibi, Giresun'a yaptığı ilk üç ziyarette rakip fileleri havalandıramamıştı (1B 2M).

Süper Lig'e bu sezon yükselen takımların kendi aralarında oynadığı dört maç da berabere bitmezken, bu karşılaşmaların üçünü ev sahibi ekipler kazandı (1M). Bu süreçte deplasman galibiyeti alan tek takım, sezonun 13'üncü haftasında Altay'ı İzmir'de 3-1 mağlup eden Adana Demirspor'du.

Süper Lig'de oynadığı son beş maçın sadece birini kazanan Giresunspor (2B 2M), tek galibiyetini Yeni Malatyaspor'u deplasmanda yenerek aldı. Son üç haftada iki kez gole kapama yapan Karadeniz temsilcisi, daha önceki 17 karşılaşmalık süreçte sadece bir kez rakiplerine gol izni vermemişti (1-0 vs Galatasaray).

Son iki Süper Lig maçını toplam yedi gol yiyerek kaybeden Adana Demirspor, bu sezon üst üste üç yenilgi almadı. Deplasmanda oynadığı son üç karşılaşmada da rakip fileleri havalandıramayan Adana ekibinin daha uzun son serisi Eylül-Ekim 1994 arasındaki dört maçlık süreçte geldi.