Giresunspor Alanyaspor canli mac izle HD

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçlarından biri de Giresunspor ile Alanyaspor arasındaki mücadele oluyor. Giresunspor Alanyaspor canli mac izle HD. Giresun Alanya canli izle.

Giresunspor Alanyaspor canli mac izle HD
23 Ocak 2022 - 15:57
Giresunspor, Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor'u ağırlıyor. Trabzonspor deplasmanından 1 puan çıkaran Çotanaklar, evinde 3 puana uzanıp 2 maçlık galibiyet hasretine son vermenin peşinde. Akdeniz ekibi ise zorlu deplasmanda 3'te 3 için sahaya çıktı.

Giresunspor ile Alanyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geliyor. Galatasaray galibiyetinin ardından Kasımpaşa'ya kaybeden, lider Trabzonspor 'la berabere kalan Hakan Keleş'li Çotanaklar, 2 maçlık hasretine evinde son vermeye çalışacak.

4 maçtır kaybetmeyen, Altay ve Hatayspor galibiyetleriyle moral depolayan Francesco Farioli yönetimindeki Akdeniz ekibi ise serisini 3 maça taşımayı ve zirve hattına yakınlaşmayı hedefliyor.

Giresunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çotanak Stadyumu'nda oynanan Giresunspor-Alanyaspor maçını Mert Güzenge yönetiyor. Bugün saat 16.00'da başlayan ve beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

Giresunspor - Alanyaspor 11'ler:

Giresunspor: Okan, Aziz, Alexis, Diarra, Hayrullah, Zeki, Flavio, Umut, Diabate, Shapi, Balde

Alanyaspor: Marafona, Efecan, Efkan, Eduardo, Novais, Fatih, Emre Akbaba, Juanfran, Borja, Furkan, Davidson