Giresunspor - Fenerbahçe D Smart GO Spor Smart canlı izle

Süper Lig’de 2021 – 2022 sezonu öncesi Fenerbahçe ile Giresunspor hazırlık maçında karşılaşıyor. Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala, maç hakkında detaylı araştırmalar da başladı. Giresunspor Fenerbahçe Justin TV, Selçuksports D Smart GO Smart Spor taraftarium24 naklen şifresiz izle. Fener Giresun hazırlık maçı kralbozguncu izle.

Giresunspor - Fenerbahçe D Smart GO Spor Smart canlı izle
09 Ağustos 2021 - 19:28
Süper Lig’de yeni sezon 13 Ağustos Cuma günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor. Takımlar, sezon öncesi hazırlık maçlarında karşı karşıya gelerek performanslarını ölçüyor. Bu kapsam da Fenerbahçe 6, Giresunspor da 3 hazırlık maçında boy gösterdi.

Fenerbahçe çıktığı 6 karşılaşmadan, 4 galibiyet 2 beraberlikle ayrılırken; Giresunspor ise 3 mücadeleden eli boş döndü. Bu kez iki takım hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Giresunspor – Fenerbahçe hazırlık maçı mücadelesi için futbolseverler de bu karşılaşmayı heyecanla beklemeye başladı. İşte iki takımın yüksek tempoda oynaması beklenen karşılaşmanın detayları…

Giresunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan hazırlık maçı mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Mücadele Çotanak Spor Kompleksi’nde sahne alacak. Karşılaşma, D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Altay Bayındır, Tisserand, Szalai, Novak, Luiz Gustavo, Zajc, Osayi, Ferdi (Burak Kapacak), Mesut Özil, Pelkas, Serdar Dursun

Fenerbahçe’nin yeni transferi merak ediliyor

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde 3 yeni transferi kamuoyuna duyurmuştu. Takımı gençleştirmek adına genç oyuncuları bünyesine katan sarı lacivertliler, BJ Guoan Kulübü’nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim, Bursaspor’dan Burak Kapacak ve Kasımpaşa’da sözleşmesi biten Çağtay Kurukalıp’ı renklerine katmıştı. Ancak bu üç futbolcunun da henüz antrenmanlarda yeteri kadar yer almadığı iiçin Giresunspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Giresunspor – Fenerbahçe maçı nasıl izlenir?

Hazırlık maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, internet üzerinde Giresunspor – Fenerbahçe canlı şifresiz izle gibi araştırmalar yapıyor. Ancak bu maçın resmi yayıncı kuruluşu D-Smart’tır ve karşılaşmayı izlemek için D Smart üyesi olmanız gerekmektedir. Diğer yayınlar ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlardır.

Fenerbahçe’nin ilk Süper Lig maçı Adana Demir deplasmanı

Sarı Lacivertiler, Giresunspor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Süper Lig 2021 -2022 sezonunda ilk maçı olan Adana Demirspor karşılaşmasına hazırlanacak. Fenerbahçe bu mücadeleyi deplasmanda oynayacak. Sarı lacivertlilerin zorlu Adana Demirspor deplasmanında nasıl bir taktik ve dizilişle maça çıkacağı, nasıl bir sonuçla ayrılacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Takıma Balotelli ve Belhanda gibi yıldız futbolcuları kazandırana Adana Demirspor, Beşiktaş ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve mücadelen 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı.

Giresunspor ise Süper Lig’de ilk maçını kendi evinde Galatasaray ile oynayacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum