GS Adana Demirspor canli mac izle

Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geliyor. Adana Demirspor Galatasaray canlı izle GS Adana Maçı canlı yayın HD izle.

GS Adana Demirspor canli mac izle
21 Aralık 2021 - 19:46
Süper Lig'de futbol heyecanı 18. haftada sürüyor. Ligde galibiyet hasretine son vermek isteyen Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında 3 puan arıyor.

Fatih Terim'in öğrencileri ligin zirvesi ile puan farkının daha da açılmaması adına bu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Maçın başlamasına az bir zaman kala futbolseverler de mücadelenin detaylarını araştırıyor.

ALTAY - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

ALTAY: LİS, CEBRAİL, MURAT, THİAM, NADERİ, CEYHUN, POKO, PİNARES, KAPPEL, RODRİGUEZ, BAMBA

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, EDGAR, HUGO, DENSWIL, DORUKHAN, SIOPIS, HAMSIK, BAKASETAS, A. ÖMÜR, CORNELIUS

İZMİR'DEKİ MAÇLAR

İzmir'de iki takım arasında oynanan 25 maçta bordo-mavililerin 11 galibiyet elde ederken ev sahibi ekip ise 7 galibiyet elde etti. 7 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 42 golüne ise İzmir ekibi 31 golle karşılık verdi.

LİGİN EN SKORER TAKIMI

Karadeniz devi, geride kalan 17 haftada attığı 34 golle ligin en fazla gol kaydeden takımı olarak öne çıkıyor. Bordo-mavilileri 28 golle ikinci sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor takip ediyor. Karadeniz devi, ligin 17 haftalık bölümde tüm maçlarda gol atan tek takım olma konumunda bulunuyor.