Gs fb maci canli izle

Süper Ligde futbol heyecanı derbi maç ile sürüyor. Fenerbahçe ile Galatasaray ligin 13. haftasında karşılaşıyor. Futbolseverler gs fb maci canli izle aramaları yapıyor.

Gs fb maci canli izle
21 Kasım 2021 - 18:57
Süper ligde milli aranın ardından futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ligde derbi heyecanı bu haftanın en dikkat çekici maçı olarak karşımıza çıkıyor. 
Galatasaray ile Fenerbahçe NEF Stadyumunda kozlarını paylaşıyor. Her iki takım da kazanmak ve camiasını sevindirmek istiyor. 

Mücadelenin başlamasına az bir zaman kala futbolseverler de maçın detayları araştırmaya başladı. İşte dev mücadelenin detayları... 

Ligin son haftalarında puan kaybı yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe, rakibi karşısında mutlak galibiyet arıyor. Bu maç öncesinde 3 oyuncusundan yoksun olan sarı lacivertlilerde, kaleci Altay, Gustavo ve Valencia forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde grubunda lider olan Galatasaray da ligde de performansını iyi tutmak ve zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Sarı kırmızılı ekipte tek hedef Fenerbahçe karşısında 3 puan. Maçın başlamasına artık çok kısa bir zaman kaldı. Futbolseverlerde bu maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte dev maçın detayları haberimizde…

MAÇIN AYRINTILARI

Süper Lig’in 13. Hafta mücadelesi Galatasaray Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlayacak. NEF Stadyumu’ndaki karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçın 11’leri

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil.

FENERBAHÇE: Berke, Tisserand, Min Jae, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, Ferdi, İrfan, Mesut, Berisha.