GS Marsilya canli mac izle

Temsilcimiz Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. Hafta mücadelesinde Fransa’nın Marsilya takımını konuk ediyor. Galatasaray Marsilya canlı izle bedava.

GS Marsilya canli mac izle
25 Kasım 2021 - 20:59
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında bugün Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile karşılaşacak.

Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını Eduard Beitinger ile Robert Kempter üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Florian Badstübner olacak. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

25 Kasım Perşembe günü oynanacak Galatasaray - Marsilya maçı TSİ 20.45'te başlayacak. Kritik mücadele EXXEN'den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Halil, Kerem, Mohamed

Marsilya: Lopez, Lirola, Saliba, Balerdi, Amavi, Gueye, Gerson, Harit, De La Fuente, Luis Henrique, Milik

E Grubu'nda çıktığı 4 maçta ikişer galibiyet ve beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, 8 puanla namağlup lider durumda bulunuyor. Tüm maçlarda berabere kalan Fransız takımı ise 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

UEFA AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

Galatasaray, taraftarı önünde 1 puan alması durumunda ilk 2'de yer alarak gruptan çıkmayı garantileyecek. Sarı-kırmızılı ekip Lazio'nun Lokomotiv Moskova karşısında yaşayacağı puan kayıplarına göre grubu lider bitirmeyi de garantileyebilir.

İki takım arasında grupta yapılan ilk maç 0-0 sona ermişti.

Gruptaki diğer maçta ise aynı saatte Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova, İtalyan takımı Lazio'yu ağırlayacak.

İstatistikler

Galatasaray ve Marsilya?nın Avrupa kupalarındaki tek karşılaşması golsüz eşitlikle sonuçlandı (2021/22 Avrupa Ligi grupları).

Avrupa kupaları tarihinde dört farklı Fransız takımını mağlup eden Galatasaray'ın (Bordeaux, Monaco, Nantes ve PSG) ön elemeler hariç daha fazla temsilcisini mağlup ettiği sadece iki ülke bulunuyor: İtalya ve İspanya (5'er).

Marsilya, Türk takımlarına konuk olduğu beş Avrupa kupası maçında galibiyetle tanışamadı (2M 3B, ön elemeler dahil).

Avrupa kupalarında oynadığı son dört maçta yenilmeyen Galatasaray (2G 2B; ön elemeler hariç), Ekim 2012?Mart 2013 arasından bu yana en uzun serisini yaşıyor (4G 2B).