Gülşen konserde LGBT bayrağı açtı, seyirci ikiye bölündü

Son zamanlarda sahne kıyafetleri ile gündemde sık konuşulan isimlerden biri olan şarkıcı Gülşen, son olarak yaptığı hareketle dikkatleri yine üzerine çekti. Gülşen, Antalya’da verdiği konserde sahnede LGBT bayrağı açtı. Yaşanan bu olayın ardından seyirciler ise ikiye bölündü. Bir kısım Gülşen’e destek verirken bazı seyircilerin konseri terk ettiği iddia edildi.

Gülşen konserde LGBT bayrağı açtı, seyirci ikiye bölündü
27 Haziran 2022 - 15:18
Giydiği sahne kıyafetleri ile sık sık adından söz ettiren Şarkıcı Gülşen, bu kez yine sahnedeki bir hareketi ile gündeme bomba gibi düştü. Son zamanlarda sıkça tartışılan konulardan biri olan LGBT konusu, Gülşen’in hareketi ile yeniden alevlendi. Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün Antalya’da sahne aldı. Gülşen, konser sırasında eline LGBT bayrağı alarak bir konuşma yaptı.

Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen, "Bunu bu gece gösterelim burada. Renklerimizi göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz. Ne istiyoruz, ne yapacağız, neyi seviyoruz, ne olmak istiyoruz, hangi renkteyiz? İşte biz oyuz." ifadelerini kullandı.

KONSERİ TERK ETTİLER

Mynet’te yer alan habere göre; Gülşen'in sahnede LGBT bayrağı açması izleyicileri ikiye böldü. Bir kısım Gülşen'e destek vererek alkışlarken durumdan rahatsız olan bazı vatandaşların konseri terk ettiği iddia edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum