Han Otomotiv Kayseri'de dualarla açıldı

İşadamı Hacı Yıldızhan ve ortağı Gökhan Kumru’nun işletmeciliğini yapacağı Han Otomotiv, Galericiler sitesinde dualarla hizmete açıldı.

Han Otomotiv Kayseri'de dualarla açıldı
05 Temmuz 2021 - 13:51
Değerinde otomotiv alım satımı yapılacak Han Otomotiv,  gerçekleştirilen açılış töreni ile Kayserililerin hizmetine açıldı. Törene Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi  Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy,  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil Ünal,  Milliyetçi Hareket Partisi Önceki Dönem MYK Üyesi Serap Şule Kalın ve çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesimi ile başlayan açılış töreni edilen duaların ardından kurban kesildi.

Kayseri’de hizmete giren Han Otomotiv’e bol kazançlar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; “Bu işletmede helal kazançlı işler yapılmasını cenap-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler de elimizden geldiği müddetçe katkıda bulunacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Hava çok sıcak olduğu için sözlerimi uzatmak istemiyorum. Uzak yakın demeden bu açılışa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Aramızda Ankara İl Başkanımız Turgay Başkan var. Ayaklarına sağlık Başkanım diyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Ankara’dan katılan Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ; “Kıymetli vekilime teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hacı Yıldızhan kardeşimizin, ülküdaşımızın açmış olduğu iş yerinin açılışına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ankara’da ki ülküdaşlarımızın selam, sevgi ve muhabbetlerini iletmek istiyorum. Hacı Yıldızhan kardeşimiz bizim gönüllerimizde yer bulmuş, ülke sevdalısı bir kardeşimizdir. İnşallah bugün açtığı işyeri de hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler olur, tekrardan hayırlı olsun. Uzaktan yakından buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli misafirlerimize de ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İş adamı Hacı Yıldızhan ve ortağı Gökhan Kumru’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok; “Sayın Vekilime ve kıymetli İl Başkanıma teşekkür ediyorum. Yıllar öncesinden tanışıklığımız, dostluğumuz var. Ahde vefasından dolayı da kendisine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Hoş geldin diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkücü; ülkücünün sırtında dağ gibi durandır. Bugün bu kardeşimiz, dostumuz, yiğit evladımız yarın sizinle bizimle aynı yerde ticaret yapacak, aynı yerde siyaset yapacak, aynı yerde düğün derneğime beraber gidip, beraber üzülüp, beraber ağlayacağız. Kıymetli dostlarım dün benim de bir nişanım vardı. Ülkücü olmanın gururunu ben de yaşadım. Bugün de kardeşimin ülkücü olmasının gururunu yaşadığına buradan şahit olduğum için Hacı kardeşimin adına son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Sağ olsun açılışımız her yerde bizim yanımızda olan, vefasıyla, adamlığıyla, duruşuyla kendisini de her zaman taktir ettiğim kıymetli İl Başkanım, değerli vekilime de her zaman bizleri, ülkücüleri bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyorum. Burada yine abilerimiz, büyüklerimiz var. Onların ismini saymadan geçemem. Memduh başkanım ömrü bize abilik yapmış, eksik gedik her şeyimizde önümüzde durmuş bir büyüğümüz, bir ülküdaşımız, bir ağabeyimiz, bir Başkanımız, bugün ise Pınarbaşı gibi kolay olmayan bir Belediye’nin Belediye Başkanı. Kendisine burada bir ağabeyimiz olması dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Yine burada ömrü Ülkü Ocakları’nda hepimizin kahrını çekmekle geçirmiş olan büyüğümüz Selahaddin Başkan’ımızı da burada yâd ediyoruz. Allah ondan da razı olsun.  Bizim önümüzde hepsi dağ gibi durdular. Bizde onların kardeşi olabilirsek ne ala bize. Yüce Allah’ın isimleriyle burada açılışı gerçekleştirirken Ta Rezzak, Ya Vehhab, Ya Gani, Ya Rızk, Ya Fetih, Ya Rahmani Ya Rahim, Ya Allah diyerek kardeşimizin bu iş yerini rabbim hayırlara vesile etsin, bol kazançlar versin diyorum” ifadelerine yer verdi.

Birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’da; “Sayın vekilim, kıymetli İl Başkanlarım, Pınarbaşı’mızın kıymetli Başkanı, sevgili gönül dostları bende sizleri şahsım ve işletme sahipleri adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah’ım utandırmasın. Burada hep bir aradayız. Böyle güzel günlerde ve işlerde rabbim bir arada olmayı nasip etsin, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın diyorum. Allah Halil İbrahim bereketi versin. Rabbim utandırmasın, hayırlı olsun diyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum