Hatayspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında, puan durumunda birbirini kovalayan iki takım kozlarını paylaşıyor. Hatayspor, evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Hatayspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler
26 Eylül 2021 - 14:42
Spor Toto Süper Lig’de heyecanla beklenen bir karşılaşma olan Hatayspor – Fenerbahçe maçı için araştırmalar yoğunlaştı. İşte iki takımın mücadelesinde öne çıkan detaylar ve istatistikler…

Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 16.00'da başlayacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Ligde oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanan, 1'inde berabere kalan ve 1'inden mağlup ayrılan Fenerbahçe, 13 puan elde etti. Sarı-lacivertli takımla aynı galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sayıları bulunan Hatayspor da ilk 6 haftalık süreçte hanesine 13 puan yazdırdı.

Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor, Süper Lig'de 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanmış, ikinci devrede Hatay'da yapılan müsabakayı ise sarı-lacivertli ekip 2-1 kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe'de Sosa, Nazım, Tisserand, İrfan Can, Serdar Dursun ve Miha Zajc'in sakatlıkları bulunuyor. Serdar Aziz'in durumu maç saatinde netleşecek.
Hatayspor'da sakatlıkları süren Simon Falette, Isaac Sackey ve Onur Ergün'ün oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Boudjemaa, Ribeiro, Lobzhanidze, Traore, El Kaabi, Diouf
Fenerbahçe: Altay, Min-jae Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Mesut, Valencia

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum