Hatayspor Giresunspor canli izle

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Hatayspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler Hatayspor Giresunspor canli mac izle. Hatay Giresun macini canli izle HD şeklinde araştırma yapıyor.

Hatayspor Giresunspor canli izle
22 Mayıs 2022 - 19:10
Hatayspor ile Giresunspor, Süper Lig'in 38. haftasında karşı karşıya geliyor. Ligde iddiası bulunmayan iki takım da sezonu galibiyetle kapatmak için kozlarını paylaşıyor. Hatayspor - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşma ile ilgili detaylar haberimizde.

50 puanla 13. sırada yer alan Hatayspor, 45 puanla 16. basamakta bulunan Giresunspor'u Süper Lig 'in 38. haftasında ağırlıyor. 8 maçtır kazanamayan Hatay, evinde kazanıp sezonu kötü gidişata son vererek kapatmak istiyor.

Çotanaklar ise sezonu 4 maçlık yenilmezlik serisiyle noktalamaya çalışıyor. Ligin ilk yarısında Giresun'da oynanan karşılaşmayı Hatayspor, Ayoub El Kaabi'nin golüyle kazanmıştı.

Hatayspor - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan Hatayspor - Giresunspor maçını Ali Palabıyık yönetiyor. Bu akşam saat 19.00'da başlayan ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanıyor.

Hatayspor - Giresunspor ilk 11'ler

Hatayspor: Munir, Sadık, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Mehdi, Benzia, Saba, Kahraba, Ayoub

Giresunspor: Onurcan, Barış, Anıl, Zeki, Fatih, Hayrullah, Traore, Furkan, Muhammed, Caner, Umut