Hazine ve Maliye Bakanlığı için Mehmet Şimşek iddiaları!

Ankara kulislerinde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görevden alınacağı, yerine eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in Hazine Bakanı olacağı iddiası konuşuluyor. Mehmet Şimşek cephesinden o iddiasıyla ilgili ilk açıklama geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı için Mehmet Şimşek iddiaları!
24 Mart 2022 - 10:18
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin son dönemde üst üste yaptığı tepki çeken açıklamaların ardından görevden alınacağı kulisleri hızlandı.

Nebati'nin görevden alınarak yerine eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in getirileceği iddia edildi. Mehmet Şimşek cephesinden iddialarla ilgili ilk açıklama geldi.

ULUSLARARASI FONLARI YÖNETİYOR, GÜNDEMİNDE SİYASET YOK!

Cumhuriyet'e konuşan Mehmet Şimşek'e yakın bir kaynak "Bunlar tamamen dedikodudan ibaret. Mehmet Bey, Doha, Londra, New York ve Paris merkezli uluslararası fon ve yatırım bankalarını yönetiyor. Dolayısıyla çok yoğun, gündeminde siyaset yok" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK TEKLİFİ GELİRSE NE DİYECEK?

"Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifine cevabı ne olur" sorusuna verilen yanıtta ise "Bakanın zaten kendi işleri var. Dedikodu kelimesi burada çok önemli çünkü birileri sürekli bir şeyler uyduruyor. Kendi programı zaten yeterince dolu" diye yanıt verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum