Hun Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu, 10 Şubat 2022 tarihli bülteninde Hun Yenilenebilir Enerji’nin halka arzını onayladı. Yatırımcılar, Hun Enerji’nin halka arz detaylarını araştırıyor. Peki, HUNER (HUNYE) halka arz talep toplama tarihleri ne zaman, hangi banka ve aracı kurumlar, borsa hisse fiyatı kodu nedir, kaç lot verir?

Hun Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı?
11 Şubat 2022 - 11:06
SPK’nın 10 Şubat tarihli bülteninde halka arzına onay verdiği şirketlerden biri olan Hun Yenilenebilir Enerji A.Ş.’nin halka arz detayları, yatırımcılar tarafından merak konusu oldu.

Şirket, halka arza 130 milyon nominal değerli payı konu edecek. Talep toplama tarihleri henüz netleşmeyen Hun Enerji, 2 iş günü boyunca banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek. Şirketin pay başına hisse fiyatı ise 1.82 TL olarak belirlendi.

HALKA ARZ DETAYLARI

SPK Onay Tarihi:
10 Şubat 2022
Talep Toplama Tarihleri: 15-16 Şubat
Talep Toplama Süresi: 2 iş günü
Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 130.000.000
Hisse Fiyatı: 1,82 TL
Halka Arz Yöntemi: Eşit Dağıtım (Taslak İzahnameye Göre)
Konsorsiyum Lideri: İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Hisse Kodu: HUNER

BANKA VE ARACI KURUM BİLGİSİ

Şirket, halka arzında eşit dağıtım yöntemi uygulayacağından tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilmesi beklenmektedir.

DAP GAYRİMENKUL GELİŞTİRME HALKA ARZ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum