İrem Derici Cem Belevi neden ayrıldı, Cem Belevi aldattı mı ihanet mi etti?

İrem Derici ve Cem Belevi’nin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin neden ayrıldığı ise konuyla ilgilenenler tarafından merak konusu oldu. İrem Derici ve Cem Belevi neden ayrıldı, Cem Belevi İrem Derici’yi aldattı mı?

İrem Derici Cem Belevi neden ayrıldı, Cem Belevi aldattı mı ihanet mi etti?
10 Mayıs 2022 - 09:25
Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık sonrası, birçok kişi konunun detaylarını araştırıyor. İrem Derici ve Cem Belevi’nin neden ayrıldığı gibi detaylar da Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ele alındı.

Şarkıcı İrem Derici, bir süredir meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Belevi'nin ihanetine uğrayan ancak kısa sürede barışıp ilişkisine devam eden Derici, aradığı mutluluğu yine bulamadı. İlişkileri bir dargın bir barışık giden çift yine ihanet nedeniyle ayrıldı.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Arto, Cem Belevi’nin İrem Derici için proje olduğunu ve Belevi’nin konser takvimini doldurmak için İrem Derici ile birlikte olduğunu iddia etti.

KÜFÜRLÜ "VALİZ" PAYLAŞIMI GELDİ

Tatilde kavga eden çiftten kötü haber geldi. İkili, birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıkardı. İrem Derici'nin valiz paylaşımı da kafaları karıştırdı. Derici, sosyal medya hesabından valizsiz kaldığını duyurdu. Amsterdam'ı terk edip Türkiye'ye döndüğü tahmin edilen Belevi'nin, İrem Derici'nin valizini alıp gittiği iddia edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum