Karagumruk Alanyaspor canli mac izle

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Karagumruk Alanyaspor macini canli izle HD.

Karagumruk Alanyaspor canli mac izle
07 Ağustos 2022 - 18:22
Karagümrük Alanyaspor maçı ile sezonun ilk karşılaşmaları sahne alıyor. Alanyaspor’a rakip olduğu dört Süper Lig maçının birini kazanabilen Fatih Karagümrük, bu galibiyeti kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada sahasında aldı. Fatih Karagümrük ile oynadığı dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Alanyaspor, bu galibiyetleri ilk ve son karşılaşmalarda gol yemeden aldı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Karagümrük Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in son iki sezonuna da üçer puanla giriş yapan Fatih Karagümrük, lig tarihinde ilk kez üst üste üç sezona galibiyetle başlamak için sahaya çıkıyor. Süper Lig’de boy gösterdiği ilk üç sezona puansız başlayan Alanyaspor, daha sonraki üç sezonu da deplasmanda gol yemeden aldığı üç galibiyetle açtı. 2021/22’nin son dört haftasında puan kaybetmeyen Akdeniz ekibi, en üst ligdeki en uzun galibiyet serisini tekrarlamak istiyor.

Karagümrük: Viviano, Emir Tintiş, Biraschi, Burak, Caner, Levent, Ricci, Ozdoev, Shukurov, Borini, Diagne.

Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Yusuf Özdemir, Furkan, Fatih, Balkovec, Umut, Fer, Efkan, Efecan, Candeias, Eduardo.

Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fatih Karagümrük, tek mağlubiyetini 2021/22 sezonunun kapanış haftasında konuk ettiği Alanyaspor’dan aldı.Geçen sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Alanyaspor, daha önce gerçekleştirdiği 26 İstanbul ziyaretinden üç galibiyet çıkarabilmişti.

Süper Lig’in 2021/22 sezonunda en fazla şuta sebep olan hata yapan iki takım Fatih Karagümrük ve Alanyaspor’du. Süper Lig’e geldiği Ocak 2018’den bu yana en fazla gol atan oyuncu olan Fatih Karagümrük’ün yeni santrforu Mbaye Diagne, bu süreçte Alanyaspor karşısında görev yaptığı 103 dakikada iki gol sevinci yaşadı.

Karagümrük Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Karagümrük Alanyaspor maçı 7 Ağustos Pazar akşamı saat 19:15'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.