Karagumruk Besiktas canli

Süper Ligin heyecanı Karagümrük ile Beşiktaş arasındaki maç ile sürüyor. Karagumruk Besiktas canli mac izle HD. BJK Karagumruk maci HD yayın izle.

Karagumruk Besiktas canli
18 Ocak 2022 - 20:04
VavaCars Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta heyecanı bugün oynanacak 3 maçla başlayacak. Günün en önemli ve dikkat çeken maçında ise iki İstanbul ekibi karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş ile VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'de bugün 12. kez karşılaşacak gelecek. 32 puanla ligde şampiyonluk yarışına yeniden dahil olmak isteyen siyah beyazlılar, Fatih Karagümrük karşısında ciddi mücadele verecek. Peki, VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçı için taraftarların saat ve yayıncı kanal araştırmaları hız kazandı. Her iki takım da sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.
Öte yandan Beşiktaş, bu sezonun ilk yarısında oynadığı ve 10 kişi kaldığı maçta rakibini 1-0 mağlup etmişti. İşte, VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçının ayrıntıları...

İLK 11'LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Salih Dursun, Burak Bekaroğlu, Caner Erkin, Balkovec, Adnan Uğur, Jimmy Durmaz, Bistrovic, Emre Mor, Karamoh, Borini

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Rıdvan, Necip, Vida, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Larin, Ghezzal, Batshuayi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.
,
Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK'yi 1-0 yenen Beşiktaş, 32 puanla 7. sırada bulunuyor. VavaCars Fatih Karagümrük ise topladığı 30 puanla 11. sırada kendine yer buluyor.