Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2 | Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında heyecan devam ediyor. Kasımpaşa evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Karşılaşmayı naklen takip etmek isteyen taraftarlar ise internette canlı yayın linklerini araştırıyor.

Kasımpaşa: 2 - Galatasaray: 2 | Maç Sonucu
29 Ağustos 2021 - 18:05
Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynadığı Hatayspor maçından sonra UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Randers’ı eleyerek gruplara kalan Galatasaray, ligin 3. Haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

İlk 2 haftada 6 puan toplayan sarı kırmızılı ekip, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak hem milli araya moralli girmek hem de milli ara sonrasında Trabzonspor’la oynayacağı Trabzonspor karşılaşması öncesinde taraftarını mutlu etmek istiyor. Evinde sarı kırmızılı takımı konuk edecek olan Kasımpaşa ise bu mücadeleden en az 1 puan koparmanın hesaplarını yapıyor. İlk iki haftada 4 puan toplayan lacivert beyazlılar, Hatayspor ile 1-1 berabere kalmış Giresunspor’u ise 2-0 Mağlup etmişti.

Müsabaka saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 3. Hafta müsabakası Kasımpaşa – Galatasaray saat 19.15’te başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Aslan'da 3 eksik

Galatasaray'ın, GZT Giresunspor ile oynadığı müsabakada takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle hem 8 maç men cezası alan hem de kadro dışı bırakılan Marcao, kadroda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda tedavisine devam edilen Arda Turan ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan da karşılaşmanın kadrosunda bulunamayacak.

Muhtemel 11’ler

KS: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Tarkan, Ouannes, Sadıku, Eyyserıc, Yusuf, Hajradinovıc, Varga, Jörgensen
GS: Muslera, Boey, Luyındama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cıcaldau, Feghouli, Barış, Dıagne

İstatistikler
  • Geçen sezon sarı kırmızılı ekibi konuk ettiği karşılaşmayı 1-0 kazanan Lacivert Beyazlı ekip, lig tarihinde sarı-kırmızılı ekibi üst üste iki iç saha karşılaşmasında mağlup edemedi.
  • İstanbul temsilcisine konuk olduğu son dört Süper Lig maçının ikisini kaybeden Fatih Terim'in öğrencileri (2G), daha önceki 13 ziyaretinde tek yenilgi almıştı (9G 3B).
  • Süper Lig'de oynadığı son altı maçın dördünü kazanan Lacivert beyazlılar (1G 1B), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 24 karşılaşmada aldı (7B 13M).