Kasimpasa Caykur Rizespor canli mac izle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor karşılaşıyor. Futbolseverler bu maçı Kasimpasa Caykur Rizespor canli mac izle şeklinde araştırıyor.

Kasimpasa Caykur Rizespor canli mac izle
12 Mart 2022 - 16:22
Süper Lig 'in 29. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç oynanıyor. 4 maçlık galibiyet hasretine Göztepe deplasmanında son veren ve 32 puanla 15. sırada bulunan Kasımpaşa, 6 maçtır kazanamayan ve 23 puanla 19. basamakta yer alan Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Ev sahibi, evinde kazanıp seri yakalamayı ve alt sıralardan bağını koparmayı amaçlıyor. Ateş hattındaki konuk takımın ise 3 puandan başka şansı bulunmuyor.

KASIMPAŞA ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı 12 Mart Cumartesi (bugün) Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak. Maçı, hakem Sarper Barış Saka yönetecek.
Çaykur Rizespor, 28 maç sonunda 23 puan ile ligin 19. sırasında yer alıyor.

Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı 11'leri:

Kasımpaşa:
Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Mortadha, Doğucan, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Mabil, Muleka

Çaykur Rizespor: Tarık, Baiano, Holmen, Selim, Eren, Phiri, Gedson, Boyd, Boldrin, Bolasie, Cisse

İSTATİSTİKLER

Kasımpaşa'nın 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla mağlup ettiği rakibi Çaykur Rizespor (8G 2B 3M). İstanbul ekibi aynı zamanda bu süreçte hiçbir takımın filelerini Rize temsilcisinden daha fazla havalandıramadı (24; Beşiktaş ve Trabzonspor ile eşit).

Kasımpaşa'ya konuk olduğu son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Çaykur Rizespor, daha önceki altı ziyaretinde aynı sayıda yenilgi almış (2G 2B 2M) ve bu karşılaşmaların tamamında rakip fileleri havalandırmıştı.

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden (3G 1B) ancak bu yenilgiyi son karşılaşmada alan Kasımpaşa (1-2 vs Fenerbahçe), bu sezon seyircisi önünde üst üste iki maçı puansız geçmedi