Kayseri'de kaçak sigara operasyonu!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başarılı bir operasyona imza attı.

Kayseri'de kaçak sigara operasyonu!
06 Ekim 2021 - 15:06
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Eylül tarihinde başarılı bir operasyon düzenledi. Boş makaronlara tütün dolumu yapılarak piyasaya sürüldüğü tespit edilen bir iş yeri ve ikamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda, seri üretimde kullanılan 5 adet elektrikli sigara dolum makinası, 108 kilo tütün, 22 bin 600 dal doldurulmuş makaron sigarası, 210 bin 000 dal boş makaron ele geçirildi.

Yapılan operasyonda, olayla ilgili 2 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, bir operasyon da 26 Eylül tarihinde yapıldı. Makaron kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde bir kamyonda yapılan aramalarda 5607 sayılı Yasa kapsamında olduğu anlaşılan 7 milyon 360 bin 000 dal bandrolsüz boş makaron ve 16 bin 500 paket tütün sarma kağıdı ele geçirildi. Suç unsurlarına ve ürünlerin naklinde kullanılan araca el konuldu, olayla ilgili de 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum