Kayseri OSB hakkındaki iddialar çığ büyümeye başladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın yönetim anlayışına muhalif olan ve geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın açıklamasıyla dengeleri değiştiren OSB’ne Sahip Çık Platformu’ndan yeni iddialar gelmeye başladı. Platform Başkanı Bekir Okay Kiracıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulundaki bazı kişiler hakkında farklı iddialarda bulundu.

Kayseri OSB hakkındaki iddialar çığ büyümeye başladı
22 Kasım 2020 - 11:46
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında iddiaların ardı arkası kesilmez oldu. Kayseri OSB Başkanlığı’na muhalif sanayicilerden oluşan platform, geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklaması ile adeta taşları yerinden oynatmıştı. Bu kez iddialar, platform başkanı Bekir Okay Kiracıoğlu’nun sosyal medyasından yaptığı açıklamalarla geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Kiracıoğlu, “Çok büyük itham ve iddialar var, şahıs ve ticari olan konular benimle mezara gider ancak OSB ile öyle iddialar var ki inşallah doğru değildir diye dua ediyorum!”
“ÇOK FARKLI İDDİALAR GELİYOR”
Kayseri OSB yönetimi hakkında çok fazla iddiaların geldiğini söyleyen Kiracıoğlu, OSB ile ilgili yaptığımız basın toplantısı sonrasında Sayın Başkan ve yönetim hakkında kim olduklarını bilmediğim kişilerden birçok bilgi ve iddialar geliyor. Öncelikle ne başkanın ne yönetimin kendi özel ve ticari işlemleri bizleri hiç ilgilendirmiyor!
Bizim ilgilendiğimiz konu OSB ve sanayicimizin haklarının korunmasıdır. Çok büyük itham ve iddialar var, şahıs ve ticari olan konular benimle mezara gider ancak OSB ile öyle iddialar var ki inşallah doğru değildir diye dua ediyorum!” dedi.
“SANAYİCİNİN EKMEĞİ İLE OYNUYORLARMIŞ!”
Sosyal medya hesabından bir başka paylaşımda bulunan Platform Başkanı Bekir Okay Kiracıoğlu, “OSB yönetimi ile ilgili gelen en masum iddialardan biri dikkatimi çekti. İsmi vererek yazan sanayicimizin iddiaları şöyle; OSB başkan ve yöneticilerinin bazılarının kendi iş kollarında müşterilerine baskı yaparak rakiplerinin işlerini engelliyorlarmış!  Sanayiciye hizmet için gelen kişiler sanayicinin ekmeği ile oynuyorlarmış! Yazık gerçekten çok yazık!” ifadelerini kullandı.
“KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR DEVRAN DÖNER”
Son olarak yaptığı paylaşımda OSB yönetiminin sanayicilere baskı kurduğunu iddia eden Kiracıoğlu, “Birçok sanayici arkadaşlarımız arayıp desteklerini bildirdiler. Neden açıktan eleştirilerinizi yapmıyorsunuz diye sorduğumda büyük çoğunluk ruhsat alıyorum, zaten zorluyorlar kendimi belli edersem hiç alamam gibi cevaplar verdiler. OSB yönetimi gerçekten ayıp ediyor, sanayicinin alması gereken evrakları baskı unsuru olarak kullanıyor. OSB yönetimi unutmasın ki “Keser döner sap döner, gün gelir devran döner”” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum