Kayserispor – Adana Demirspor Beinsports canlı justin tv selçuksports taraftarium24 şifresiz izle

Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftası Kayserispor Adana Demirspor maçı ile açılıyor. Akdeniz temsilcisi Adana Demirspor deplasmanda Kayserispor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de internette canlı yayın linki aramaya başladı. Kayserispor Adana Demirspor canlı şifresiz izle. Kayseri Adana maçı lig tv selçuksports taraftarium24 taraftartv netspor10 kralbozguncu naklen kaçak korsan iptv ücretsiz Youtube Facebook izle.

Kayserispor – Adana Demirspor Beinsports canlı justin tv selçuksports taraftarium24 şifresiz izle
20 Ağustos 2021 - 17:16
Süper Lig’de 2. Hafta heyecanı başlıyor. Geçtiğimiz sene koronavirüs salgınından dolayı boş olan tribünler bu yıl kısmen de olsa doldu. Ateşli bir taraftara sahip olan ve geçen sezon 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin açılış haftasında Fenerbahçe’yi konuk etmiş ve mücadeleden 1-0 mağlup ayrılmıştı.
Mavi Şimşekler bu kez Kayseri deplasmanına konuk oluyor. Mücadelenin başlamasına az bir zaman kala maç hakkında detaylı araştırmalar da başladı. Kayserispor – Adana Demirspor mücadelesi hakkında gelişmeler ve tüm detaylar haberimizde…

Kayserispor – Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 2. Hafta mücadelesi Kayserispor Adana Demirspor maçı saat 20.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşma Beinsports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, İbrahim, Kvrzic, Avramovski, Cardoso, Emrah, Mustafa Pektemek

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha, Rassoul, Kaan, Gökhan, Sinan, Belhanda, Castro, Akintola, Balotelli

İstatistikler
  • Kayserispor ile Adana Demirspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanan son altı lig maçının beşini Kayseri ekibi kazanırken (1B); Adana Demirspor'un bu rekabetteki son galibiyeti 1986/87 sezonunda 2. Lig'de geldi (deplasmanda 2-1).
  • Son iki Süper Lig maçını kaybeden Kayserispor, Aralık 2020-Ocak 2021 arasından bu yana üst üste üç yenilgi almıyor.
  • Süper Lig'de oynadığı son 30 karşılaşmayı kazanamayan Adana Demirspor (1994/95 & 2021/22), lig tarihinde 30 maçlık galibiyet hasreti yaşayan ilk takım konumunda.
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 11 maçın sadece birini kazanan Kayserispor (5B 5M), son iki karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.
  • Son deplasman galibiyetini Nisan 1989'da Kahramanmaraşspor'u yenerek alan Adana Demirspor, Süper Lig'de mücadele ettiği son üç sezonda dış saha maçı kazanamadı (1989/90, 1991/92 & 1994/95).

Kayserispor – Adana Demirspor nasıl canlı izlenir?

Kayserispor – Adana Demirspor mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette birçok sitede link araştırması yapıyor. Ancak Süper Lig maçlarının resmi yayıncı kuruluşu Beinsports’tur ve Beinsports haricindeki tüm yayınlar ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlardır. Bu maçı canlı olarak izlemek için Beinsports abonesi olmanız gerekmektedir. Diğer yasadışı platformlardan maç izlemek ise yasak ve suçtur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum