Kayserispor Hatayspor canli mac izle

Süper Lig'in 24. haftası Kayserispor Hatayspor mücadelesi ile başlıyor. Kayserispor Hatayspor maçı canli izle HD.

Kayserispor Hatayspor canli mac izle
04 Şubat 2022 - 19:30
Kayserispor ile Hatayspor, Süper Lig'in 24. haftasında karşıya gelecek. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kayseri, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor. 2 maçtır kazanamayan Hatay ise kötü gidişata zorlu deplasmanda son vermeyi amaçlıyor. Kayserispor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, ilk 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde. 

Kayserispor, Süper Lig 'in 24. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak. Hikmet Karaman yönetimindeki Sarı Kırmızılılar'ın 6 maçlık yenilmezlik serisi Kasımpaşa karşısında sona erdi. 31 puanla 11. sırada bulunan Kayseri ekibi, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor. 

2 maçtır kazanamayan ve 36 puanla 7. sırada bulunan Ömer Erdoğanlı Bordo Beyazlılar ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp, kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.

Kayserispor’da uzun süreli sakatlığı bulunan Mensah’ın yanı sıra stoperler Hosseini ve Kolovetsios’un da tedavilerine devam ediliyor. Ali Karimi ve Mame Thiam da Afrika Kupası’nda. 

Zorlu maçta savunmanın göbeğinde Uğur’la yeni transfer Mert Çetin’in forma giymesi bekleniyor. Konuk takım Hatayspor’da ise cezalı olan sol bek Adekugbe’nin dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor - Hatayspor ilk 11'ler:

Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Uğur, Carole, Abdulkadir, İbrahim, Mane, Emrah, Bertolacci, Gavranovic

Hatayspor: Munir, Kamil, Sackey, Burak, Emre, Boudjemaa, Onur, Traore, Saint-Louis, Saba, Diouf