Kayserispor Sivasspor canli mac izle

Süper Lig’in 19. haftasında Kayserispor Sivasspor ile karşılaşıyor. Kayserispor Sivasspor canlı maç izle HD. Kayseri Sivas maçı canlı izle.

Kayserispor Sivasspor canli mac izle
27 Aralık 2021 - 19:35
Süper Lig’de heyecan sürüyor. Kayserispor Sivasspor ile ligin 19. Haftasında karşı karşıya geliyor. Mücadeleden her iki takım da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken futbolseverler de maçın detaylarını araştırmaya başladı.

KAYSERİSPOR-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kayserispor'un sahasında Sivasspor'u konuk edeceği maç bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KAYSERİSPOR-SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Kayserispor: Lung; Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole; Emrah Başsan, Kemen, Campanharo, Mustafa Pektemek, Thiam; Gavranovic

Sivasspor: Vural; Oğuz, Goutas, Camara, Erdal; Kesgin, Cofie, Fajr; Henrique, Yatabare, Gradel

İstatistikler

Sivasspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Kayserispor, Nisan 2008'den bu yana rakibinden üst üste üç yenilgi almıyor.

Kayserispor'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Sivasspor, daha önceki 12 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 7B 4M).

Bu sezon sahasında oynadığı sekiz Süper Lig maçının dördünü kazanan Kayserispor (3B 1M), 2020/21'in tamamında aldığı iç saha galibiyet sayısını yakalamak için sahaya çıkıyor (5G 7B 8M).

Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Sivasspor, nisan ayından bu yana üst üste üç dış saha galibiyeti alamıyor.

Süper Lig'de çıktığı son yedi maçın birini kazanabilen Kayserispor (4B 2M), tek galibiyetini sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek aldı.