Kazım Yücel: Su fiyatını, temizlik vergilerini Suriyeliler için 3 katına çıkarın!

Son zamanlarda Türkiye gündeminde geniş yankı uyandıran mülteci konusunda, açıklamalar peş peşe geliyor. Son olarak İyi Partili Kazım Yücel de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile mülteci konusuna değindi.

Kazım Yücel: Su fiyatını, temizlik vergilerini Suriyeliler için 3 katına çıkarın!
28 Temmuz 2021 - 09:24
Suriyeli ve Afgan mültecilerin Türkiye’de sığınmacı olarak sayılarının artmasının ardından, siyasi kanattan da açıklamalar peş peşe geliyor. Geçtiğimiz gün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada, sanayiyi mültecilerin ayakta tuttuğunu söylemiş ve bu sözler de Türkiye gündeminde geniş yer bulmuştu.

Konuyla ilgili bir açıklama da İyi Partili Kazım Yücel’den geldi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada veryansın etti. Yücel, “BİZLER ÜLKEMIZDE SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞMEDEN…” başlığını verdiği yazısında; "Beklentimiz: Suriyeli sığınmacılar için Avrupa birliğinden taahhüt edilen 6 milyar Euro mu?” diye sordu.

Kazım Yücel açıklamasının devamında ise, “Bu işe sebep unutmayın ki: AKP hükumeti ve belediyeleri, gitsinler diye bir talimatla Avrupa sınırlarına bir gecede otobüsleri seferber etmiştiniz. Hem de ücretsiz. "Siz de o gün, bugünkü biz gibi düşünüyordunuz"
Sonra ne oldu...
Bir talimat üzerine göndermeyeceğiz. Öz evlat oldular?
Bir duyuyorsunuz vatandaşlık hakkı verilecek, bir bakıyorsunuz Suriyeli vatandaşların iş gücü bizim sanayimizi ayakta tutuyor...
Hem de ülkemde bunca işsizimiz varken.
Bir ileri iki geri...
Savaş bitti Suriye'de. Ya giderler ya da gönderin artık...
Gitmiyorlarsa SU fiyatlarını, TEMİZLİK vergilerini Suriyeliler için en az 3 katına çıkarın... "nasılsa bizim sanayimizi ayakta tutuyorlar"
KISACASI BİR ÇIKMAZA GİRDİNİZ AKLIMIZLA OYNAMAYIN.
Ya da davet sahipleri kimlerse birer Suriyeli aileye ev sahipliği yapsın, ama gidecekleri güne kadar...

SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA olmasın.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum