Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığı ortaya çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde evinin elektriğinin borcundan dolayı kesildiğini duyurmuş ve elektriği kesik olan bir evi de ziyaret etmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığı ortaya çıktı!
24 Nisan 2022 - 21:55
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından bir video yayınlamış ve fatura borcundan dolayı evinin elektriğinin kesildiğini söylemişti.

CHP Lideri, akşam saatlerinde de evinden canlı yayın yaparak yaşanan durumu aktarmıştı.

Kılıçdaroğlu ayrıca, elektriği kesik olan bir başka evi ziyaret etmiş ve hane halkı ile poz vermişti.
 
Kılıçdaroğlu’nun iddialarına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını söyledi.

Bakan Dönmez Kılıçdaroğlu’na soru yönelterek, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” dedi.



Bakan Dönmez açıklamasının devamında ise, “Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum