Kiracıoğlu: Genel kurulu siz yapmazsanız, biz yaparız

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu Kayseri'nin yeni dijital kanalı ETV’de yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu. Gazeteciler Ferhat Yağmur ve Yusuf Ağaşe'nin sorularını cevaplayan Kiracoğlu, “Bir ay içerisinde herhangi bir tarih alınmazsa biz artık genel kurul isteme tarafına gideceğiz” dedi.

Kiracıoğlu: Genel kurulu siz yapmazsanız, biz yaparız
20 Mayıs 2021 - 21:21
Gazeteciler Ferhat Yağmur ve Yusuf Ağaşe'nin sunduğu ETV'de canlı olarak yayınlanan Gündem özel programında OSB'ne Sahip Çık Platformu sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu OSB ile ilgili tüm sorulara ayrıntılı cevap verdi. Gazetecilerin genel kurul ile ilgili sordukları soruya ise çok çarpıcı açıklamada bulundu.

Bekir Okay Kiracıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şu an bütçe hazırlıklarına başladıklarını duyuyoruz. Ama şunu açık olarak söylemek istiyorum bir ay içerisinde genel kurul ile alakalı herhangi bir tarih alınmazsa biz artık genel kurul isteme tarafına gideceğiz.  Şu an bizim genel kurulu isteme hakkımız var ama biz bunu yapmak istemiyoruz. Çünkü biz istersek genel kurul maddelerinde sadece müfettiş raporlarındaki maddeler olacak bu yüzden genel kurulu onlar talep etsinler, biz de kurtulalım sanayicimiz de rahatlasın.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum