Kiracıoğlu: Kayseri OSB'nin 163 Milyon TL borcu var

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla yine gündemi belirledi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin borcuna değinen Kiracıoğlu, “Buradan açıklıyorum, Kayseri OSB'nin Nisan 2021 sonu itibariyle banka borcu 163 Milyon TL olarak gerçekleşmiştir. Hadi bizleri belgelerinizle yalanlayınız” dedi.

Kiracıoğlu: Kayseri OSB'nin 163 Milyon TL borcu var
17 Mayıs 2021 - 14:44
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, gündemden düşmek bilmiyor. Daha önce müfettiş raporları başta olmak üzere birçok konuyla alakalı gündemde geniş yankı uyandıran OSB, bu kez borç konusu ile konuşulacağa benziyor.

OSB’nin borçlarını gündeme getiren OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Kiracıoğlu yaptığı paylaşımda, “Müsrif başkan bana iftira atıyorlar diyormuş. Eğer anlattıklarımız iftira ise belgelerini gösterirsiniz bizi yalanlarsınız veya bizi mahkemeye verebilirsiniz neden yapmıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Kiracıoğlu sözlerinin devamında ise, “Müsrif Başkan 40 Milyon doları nakit, 45 Milyon dolarlık arsa ile teslim aldınız. Bu hazır değerleri harcadınız bitti üstüne OSB'mizi bankalara 163 Milyon TL (20 MİLYON Dolar) borçlandırdınız. Şimdi sizden bunun iftira olup olmadığını açıklamanızı istiyoruz. Ancak lafla değil belgelerle kanıtlamanızı istiyoruz” dedi.

Kiracıoğlu’nun bu sözlerinin ardından, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla beklenmeye başladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum