Konyaspor canli mac izle HD

Süper lig'in 31. haftasında Konyaspor, Göztepe'yi konuk ediyor. Konyaspor Goztepe canli mac izle. Konya Goztepe macini canli izle HD.

Konyaspor canli mac izle HD
03 Nisan 2022 - 16:17
Süper Lig'in 31. haftasında heyecan devam ediyor. Konyaspor ile Göztepe kritik maçta kozlarını paylaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Erkan Özdamar yönetecek.

Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Konyaspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 31. haftasında heyecan devam ediyor. Konyaspor ile Göztepe kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Konyaspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KONYASPOR - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Konyaspor - Göztepe maçı 3 Nisan Pazar günü saat 16:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

İstatistikler

Sezonun ilk yarısında Göztepe?yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyaspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor. Konya ekibinin bu sezon her iki yarıda da mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Altay & Kayserispor.

Süper Lig?de Konyaspor ile oynadığı ilk yedi maçı kaybetmeyen Göztepe (5G 2B), rakibiyle son iki randevusundan puan çıkaramadı. İzmir ekibi, bu iki yenilgiyi de kendi sahasında aldı (0-1 & 0-2).

Süper Lig?de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Konyaspor (3G 1B), kazandığı üç karşılaşmada da kalesini gole kapatırken puan kaybettiği tek mücadelede dört gol yedi (4-4 vs Kasımpaşa).

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son 21 maçta kalesini gole kapatamayan Göztepe (toplam 42 gol), tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

Süper Lig?de oynadığı son yedi maçın dördünü kaybeden Konyaspor (2G 1B), daha önceki 29 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını yakaladı (16G 9B).