Konyaspor canli mac izle

Spor toto Süper Lig'de 19. hafta maçları oynanıyor. Konyaspor da evinde Beişktaş'ı konuk ediyor. Konyaspor Besiktas maci canli izle HD maç yayını seyret.

Konyaspor canli mac izle
27 Aralık 2021 - 20:16
Önder Karaveli yönetiminde çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. Kartal, zorlu deplasmanda kazanıp devre arasına moralli girmek istiyor. Sezon flaş takımı olan ve lider Trabzonspor'u takibini sürdüren Konyaspor ise evinde kazanıp yenilmezlik serisini 5 maça taşımaya çalışıyor. Konyaspor - Beşiktaş maçı başladı.

Konyaspor - Beşiktaş 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Poku, Soner, Hadziahmetovic, Michalak, M'Poku, Bytyqi, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Konyaspor - Beşiktaş maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta 5 eksik var

Ligde bu akşam Konyaspor’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşma için İstanbul’dan deplasmana 4 eksikle gitti. Sezonu kapatan Mert Günok, sakatlıkları süren; N’Koudou, Necip Uysal, maç eksiği bulunan Alex Teixeira; kart cezalısı olan Rosier, kafilede yer almadı.

Konyaspor'da önemli eksikler

Konyaspor'da zorlu maç öncesi önemli isimlerin yokluğu dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor maçına sınırda çıkan ve sarı kart gören Serdar Gürler ile Ahmet Çalık, kart cezaları nedeniyle sahada olamayacak. Oğulcan Ülgün'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.