Konyaspor Hatayspor canli mac izle

Spor Toto süper Liginde heyecanı Konyaspor ile Hatayspor arasındaki mücadele ile sürüyor. Futbolseverler bu maçı Konyaspor Hatayspor canlı maç izle kralbozguncu şifresiz bedava donmadan naklen ücretsiz selçuksports taraftarium24 bedava maç izle şeklinde araştırıyor. Konyaspor Hatayspor macini canli izle HD.

Konyaspor Hatayspor canli mac izle
15 Mayıs 2022 - 18:42
Topladığı 64 puanla 3. sırada yer alan Konyaspor , Süper Lig 'in 37. haftasında 50 puanla 11. basamakta bulunan Hatayspor'a konuk olacak. 2 maçtır kaybeden ve 3. sırayı tehlikeye atan İlhan Palut'un ekibi, deplasmanda kazanıp son haftaya iddialı girmek istiyor.

Ligde bir iddiası kalmayan, 7 maçtır galibiyete hasret kalan Ömer Erdoğan'lı Hatay ise kötü gidişata evinde son vermenin hesaplarını yapıyor. Ligin ilk yarısında Hatay'da oynanan maç Konya'nın 3-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Hatayspor'da sakatlığı süren Adama Traore ve Kamil Ahmet Çörekçi, zorlu maçta forma giyemeyecek. Konyaspor ise kritik 90 dakikaya tam kadro çıkacak.

Konyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor - Hatayspor maçını Erkan Özdamar yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Konyaspor - Hatayspor ilk 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Oğulcan, Abdülkerim, Guilherme, Musa, Çekiçi, Michalak, Amir, Bytyqi, Cikalleshi

Hatayspor: Munir, Sadık, Fatih, Burak, Emre, Dylan, Mehdi, Benzia, Saba, El Kaabi, Mame Diouf