Konyaspor Kasimpasa canli mac izle HD

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası başlıyor. Lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi Konyaspor, bu hafta evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Konyaspor Kasimpasa macini canli izle HD. Konyaspor macini canli izle.

Konyaspor Kasimpasa canli mac izle HD
18 Şubat 2022 - 19:44
Lider Trabzonspor 'un ardından 48 puanla 2. sırada yer alan Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Bordo Mavili ekibe 2-1 mağlup olan ve 3 maçlık galibiyet serisine son veren Yeşil-Beyazlılar, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor.

5'te 5'le gittiği Trabzonspor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle dönen, evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan ve 28 puanla 14. sırada yer alan Kasımpaşa ise 2 maçlık 3 puan hasretine zorlu deplasmanda son vermeye çalışacak.

Konyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor-Kasımpaşa maçını Ümit Öztürk yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Konyaspor - Kasımpaşa ilk 11'ler:

Konyaspor:
Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Ahmed Hassan

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Ryan Donk, Spajic, Eren Elmalı, Doğucan, Aabid, Eysseric, Fall, Ben Ouanes, Umut Bozok

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

Konyaspor son lig maçında lider Trabzonspor 'a 2-1 mağlup oldu. Futbolseverler İlhan Palut'un takımından daha iyi bir performans bekliyordu çünkü bu, şu anda neredeyse bitmiş olan şampiyonluk yarışında iddiasını arttırmak için büyük bir fırsattı. 

Üç Büyüklerin hayal kırıklı ile damgasını vurduğu bu sezon Konyaspor, kulüp tarihinde adını en üst sırada ikinci bitirme şansına sahip.

İlhan Palut sezon genelinde devam ettiği oyun anlayışı ile, maçın çoğunu kendi yarı sahasında oynamalarını ve hedef kanat oyuncuları ile kontra atak fırsatları yaratmalarını bekleyebiliriz.

Kasımpaşa, son lig mücadelesinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puan ile ayrıldı. Beklendiği gibi, özellikle iç sahada çok sayıda gol şansı olan oldukça eğlenceli bir maçtı.

Kasımpaşa taraftarlarını endişelendiren şey, takımlarının son zamanlardaki zorlu fikstüre karşı yorgun düşmesi.Geçen haftaya göre daha güçlü rakiplerine karşı daha dikkatli olmalarını bekleyebiliriz.

Mücadelede ev sahibi takım puan ya da puanlara yakın taraf.