Konyaspor Trabzonspor canli izle

Spor toto süper ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 6. Hafta maçında Konyaspor ile Trabzonspor karşılaşıyor. Konyaspor Trabzonspor canlı izle selçuksports kralbozguncu taraftarium24 justin tv jestyayın gibi aramalar da internette yoğun bir şekilde yapılmaya başladı.

Konyaspor Trabzonspor canli izle
23 Eylül 2021 - 15:32
Süper Lig’in Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftasında, Trabzonspor Konyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Yaptığı transferler ve bu sezon aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken bordo mavili ekip, Konya deplasmanından alacağı 3 puan ile puanını 16’ya çıkarmak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Konyaspor da Trabzonspor karşısında kendi evinde galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör İlhan Palut liderliğinde 5 haftada 11 puan toplayan Yeşil beyazlı ekip, bordo mavilileri de mağlup etmek puanını 14’e çıkarmak istiyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler bu mücadelenin ayrıntılarını da internette araştırmaya başladı. İşte Konyaspor Trabzonspor müsabakasının ayrıntıları…

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 6. Haftasında oynanacak olan Konyaspor Trabzonspor mücadelesi saat 17.00’de başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki mücadeleyi, Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadele, naklen ve sadece beIN SPORTS HD ekranlarından yayınlanacak.

İstatistikler

Konyaspor'un bu sezon Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en fazla mağlup ettiği iki rakibinden biri Trabzonspor (10; Kayserispor). Yeşil-beyazlıların lig tarihinde en fazla gol attığı takım da Karadeniz ekibi (45).
Konyaspor'a konuk olduğu son sekiz Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor (5B 2M), tek galibiyetini Aralık 2019'da aldı (1-0).
Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 11 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonuç alınmazken, bu karşılaşmaların dördü ve sonuncusu berabere bitti (2G-5G).

Dış sahada yenilmedi!

10 Kasım 2020 tarihinde anlaşan teknik direktör Abdullah Avcı, dış sahada hiç yenilmedi. Bordo-mavililer, Avcı'nın göreve getirilmesinin ardından geçen yıl 16 dış saha maçında 8 galibiyet, 8 beraberlik elde etmişti. Karadeniz ekibi, bu sezon da deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Avcı yönetiminde çıktığı 18 dış saha karşılaşmasında 10 galibiyet, 8 beraberlik alan Fırtına, rakiplerine geçit vermedi.

Abdullah Avcı takımını uyardı!

Süper Lig'e iyi başlangıç yapan rakipleri Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu anlatan deneyimli teknik adam, takım halinde güzel işler yapan bir ekiple oynayacaklarını belirtti. Buna karşı kendi oyun duruşlarını sahaya koymaları gerektiğini anlatan Avcı, "Hücumda ve takım savunmasındaki verilerimizle yaptığımız doğru işleri daha çok geliştirmemiz gerekiyor. Sahanın içinde her zaman birbirimizi destek olalım" diyerek zorlu Konyaspor maçının önemine vurgu yaptı.

Konyaspor Trabzonspor maçını beIN SPORTS ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.