Kuruluş Osman Yavlak Arslan kimdir kahraman mı, hain mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinde Yavlak Arslan karakteri de izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Peki Yavlak Arslan kahraman mı hain mi? Yavlak Arslan tarihte var mı? Sorunun cevabını dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yanıtladı.

Kuruluş Osman Yavlak Arslan kimdir kahraman mı, hain mi?
11 Kasım 2020 - 23:48
Atv ekranlarında Kuruluş Osman rüzgarı esmeye devam ediyor. İzleyicileri etkisi altına almayı başaran dizide, Yavlak Arslan karakteri de hem senaryo gereği hem de Umut Karadağ'ın başarılı oyunculuğu ile izleyicileri etkilemeyi başardı. Öyle ki, hikayenin devamında meydana gelecek sürpriz gelişmeyi ve Yavlak Arslan'ın tüm bunları neden yaptığını bekleyemeyen Kastamonulular Yavlak Arslan'ın senaryo gereği ilk bölümlerdeki halinden duydukları rahatsızlığı sosyal medya üzerinde bir araya gelerek dile getirdiler.
GELECEK BÖLÜMLERLE İLGİLİ MERAK UYANDIRDI
Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ "Bu durum bize bir kez daha gösterdi ki, izleyicinin beğenisine sunduğumuz Kuruluş Osman dizisi ülkede gündem oluşturmaya devam edecek. Bu noktadan hareketle başta Kastamonulular olmak üzere bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimize dizimizin ilerleyen bölümlerini takip etmelerini ve Yavlak Arslan ile Osman Bey'in arasında geçecek olayların ardından bu konudaki fikirlerinin tamamen değişeceğini söylemeyi borç biliyorum. İlerleyen bölümlerde Yavlak Arslan tarihteki gibi bir kahramana dönüşecektir; gelecek bölümlerin heyecanını azaltmamak adına şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar diyerek, tüm seyircilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm ekip arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum." diyerek hem tartışmalara nokta koydu hem de gelecek bölümlerle ilgili merak uyandırdı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum