Lazio Galatasaray canli

UEFA Avrupa Ligi'nin flaş ekiplerinden temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İtalya'nın Lazio takımı ile mücadele ediyor. Galatasaray Lazio maçını canlı izle HD.

Lazio Galatasaray canli
09 Aralık 2021 - 23:05
UEFA Avrupa Ligi'nde muhteşem bir gece yaşanıyor. Gruptan çıkmayı garantileyen temsilcimiz Galatasaray, E Grubu son maçında İtalya'da Lazio ile karşılaşıyor. Mücadeleden galip ayrılmak isteyen temsilcimiz, bu sayede gruptan da lider çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Maçın başlaması ile birlikte futbolseverleri de heyecan sardı ve mücadelenin ayrıntıları internette sıkça aranmaya başladı. Fatih Terim liderliğinde Avrupa Ligi'nde harika bir sezon geçiren sarı kırmızılı ekip, bir önceki maçta İstanbul'da Marsilya'yı muhteşem bir skorla yenmiş ve gruptan çıkmayı garantilemişti.

Maçın 11’leri

Lazio: Strakosha, Hysaj, Luiz Felipe, Acerbi, Marusic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Basic, Pedro, Immobile, Zaccagni

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Feghouli, Taylan, Berkan, Kerem, Diagne, Babel

Roma Olimpiyat Stadı'nda 23.00'te başlayacak maçı İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Grubunda çıktığı 5 maçta üç galibiyet ve iki beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, 11 puanla namağlup lider durumda bulunuyor. İtalyan ekibi ise iki galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi sonucunda elde ettiği 8 puanla ikinci sırada yer alıyor.