Marsilya - Galatasaray: 0-0 | Geniş Maç Özeti Youtube EXXEN izle

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 2. Hafta maçında Fransa’nın Marsilya takımı ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip mücadeleden golsüz eşitlikle ayrıldı. Galatasaray puanını 4’e yükselterek grup liderliğini korudu. Galatasaray Marsilya geniş maç özeti Youtube EXXEN 30 Eylül Perşembe izle.

Marsilya - Galatasaray: 0-0 | Geniş Maç Özeti Youtube EXXEN izle
01 Ekim 2021 - 00:05
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Hafta maçları oynandı. E Grubu’nda ülkemizi temsil eden Galatasaray da deplasmanda Fransa’nın Marsilya takımı ile karşılaştı. Mücadelede üstün bir futbol sergileyen sarı kırmızılı ekip, bir türlü kaleyi bulamadı.

Gerek ilk yarıda gerekse ikinci yarıda sık sık rakip kaleyi yoklayan Fatih Terim’in öğrencileri, Marsilya ağlarını havalandıramadı. Futbolu umut veren temsilcimiz, haftayı lider kapattı.

Galatasaray aldığı 1 puan ile gruptaki puanını 4’e yükseltti. İlk hafta kendi evinde Lazio’yu deviren Galatasaray, Marsilya deplasmanından aldığı puanla da liderliğini korudu.

E Grubu’ndaki diğer maç olan Lazio - Lokomotiv Moscova maçı ise 2-0 Lazio’nun üstünlüğü ile sonuçlandı. Lazio da bu galibiyet ile puanını 3’e yükselterek Galatasaray’ın ardından grupta ikinci sırada yer aldı.
Marsilya ve Lokomotiv Moscova ise 1’er puan ile 3. Ve 4. Sırada yer aldı.

Galatasaray E Grubu’nda 3. Hafta maçını deplasmanda Lokomotif Moskova ile oynayacak. Karşılaşmanın tarihi ise 21 Ekim.

Galatasaray Marsilya maç özeti izle

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum