Marsilya Galatasaray canlı izle – Galatasaray Marsille maci canli

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Fransa’ın Marsilya takımına karşı mücadele ediyor. Karşılaşma için heyecanlı arayışlar da başladı. Futbolseverler maçın detaylarını Marsilya Galatasaray EXXEN Justin TV Selçuksports kralbozguncu jestyayın taraftarium24 izle şeklinde araştırıyor. İşte maçın ayrıntıları…

Marsilya Galatasaray canlı izle – Galatasaray Marsille maci canli
30 Eylül 2021 - 21:16
UEFA Avrupa Ligi’in ilk haftasında İtalya’nın Lazio takımını 1-0 ile geçen Galatasaray, bu maçtan 3 puanla ayrılmış ve liderlik koltuğuna oturmuştu. E Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz, şimdi de 2. Hafta mücadelesinde Fransa’nın Marsilya takımı ile karşılaşıyor.

Fatih Terim’in öğrencileri, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak puanını 6 yapmak ve liderliğini sürdürmek istiyor. Geçen sezon Ligue 1'i 5. sırada bitirerek doğrudan UEFA Avrupa Ligi'ne katılan Marsilya ise gruptaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de maçın ayrıntılarını araştırıyor. İşte dev mücadelenin detayları haberimizde…

Galatasaray Marsilya maçı ayrıntıları…

Stade Velodrome’da oynanacak olan Galatasaray Marsilya maçını, Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini ise Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik yapacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından naklen seyirci ile buluşacak.

Muhtemel 11’ler

Marsilya: Lopez, Saliba, Alvaro, Luan Peres, Rongier, Guendouzi, Gueye, Gerson, Cengiz, Payet, Dieng
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

Marsilya’nın en büyük kozu Payet ve Cengiz Ünder!

Bu sezon transferde hızlı bir dönem geçiren Marsilya, A Milli Futbol Takımı'mızın yıldızı Cengiz Ünder'i de kadrosuna katmıştı. Cengiz Ünder sergilediği performansla adeta parmak ısırttı. Tecrübeli golcü Dimitri Payet ile Cengiz Ünder, Fransız ekibinin en büyük kozlarından biri. Dimitri Payet'in sakatlığı bulunuyor. Marsilya, Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain'in ardından 14 puan ile 2. sırada yer alıyor. Cengiz Ünder, bu sezon çıktığı 7 resmi maçta 4 gole katkıda bulundu.

İstatistikler

Türk takımlarını ağırladığı beş Avrupa kupası maçının dördünü kazanan Marsilya (1M), Galatasaray'a ilk kez rakip olacak.
Avrupa kupalarında Fransız takımlarına konuk olduğu 10 maçın ikisini kazanan Galatasaray (1B 7M), son galibiyetini Eylül 2001'de Nantes karşısında aldı.
Marsilya, UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterdiği son sezon olan 2018/19'da sahasında oynadığı üç grup maçından da mağlup ayrıldı.