MasterChef Türkiye Gülşah Suna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Tv8 ekranlarının nefes kesen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan dorukta. Ana kadronun belirlendiği MasterChef Türkiye’de final turunun kazananlarından ve ana kadroda yarışmaya hak kazanan Gülşah Suna, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gülşah Suna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Gülşah Suna’nın hayat hikayesi…

MasterChef Türkiye Gülşah Suna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?
17 Ağustos 2020 - 00:37
Tv8 kanalında yayınlanan ve izleyicilerin adeta nefeslerini tutarak izlediği heyecanlı yarışma programı MasterChef Türkiye, izleyenleri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan hemen her bölümüyle izleyenler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar da bir hayli merak konusu oluyor. MasterChef Türkiye’nin yarışmacılarından Gülşah Suna da merak edilen isimler arasında yer aldı. Gülşah Suna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Gülşah Suna hakkında merak edilen soruların yanıtları…
MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI GÜLŞAH SUNA KİMDİR?
Gülşah Suna, 28 yaşında at antrenörü. Yarış atı yetiştiren Gülşah Suna, pandemi dönemi nedeniyle işsiz kalmış. Geçen sene de MasterChef'e katılmış fakat ilk turda çok konuştuğu için yemeğe koyması gereken köfteyi tavada unutmuş ve bu yüzden şeflerden hayır oyu almış.
MasterChef Türkiye'de şansını bir kez daha deneyen Gülşah Suna "Yemek yapmak bir sanattır. Ben iyi bir sanatçı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu sene şefler lezzetimi beğenirler ve iyi bir tabak çıkartmışımdır." dedi.
Gülşah Suna, tahin soslu şinitzel, patates püresi, vişneli salata yaptığı ilk turda Mehmet şef evet - Danilo şef evet - Somer Şef hayır oyu aldı. Şeflerden iki evet oyu alan Gülşah Suna, MasterChef'te ikinci tura geçmeyi başardı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum